14

Възможно е

преди 3 години

Напълно нормално предвид мащабите Индия колко милиарда население са? Според worldometer в Индия населението е 1,391,123,637Така че 200 000 нищо не са за милиардно население.Сега ще гледаме състезание коя държава в света ще се прави на най-засегната особено за Европейският союз е критично важно после да дрънчат пари за сметка на останалите.

13

Анонимен

преди 3 години

И аз за падащите китайци си мислех, като видях индийските "новини"! Същата схема ползват пак!

12

Койчо

преди 3 години

Същият номер, както с "падащите из улиците" китайчета от преди 1 година... ВЕрвайте бре, оФФце... НедоКлан..., недовсксани... :))

11

Анонимен

преди 3 години

До Брад ПитТочно така си изглежда отстрани... Приказката за пандемията се разпада, трябва да се измисли някаква екзотична страхотия от далечна страна...

10

Брад Пит

преди 3 години

Индийците в соц медиите казват, че това е фейк нюз, раздухван от западните медии.

9

Анонимен

преди 3 години

По-добро заглавие: четиринадесет милиона и осемстотин и седемнадесет хиляди души в Индия преболедуваха ковид и оживяха. Каква страшна ужасна болест. Заключвайте се и затворете прозорците. Грипа е адски.

8

Анонимен

преди 3 години

ВАЖНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ!Смъртност от КОВИД в Индия:ЕДИН ПРОЦЕНТ от преболедувалите.1%...

7

(-_-)

преди 3 години

От остри респираторни инфекции ежегодно умират 4.25 милиона души.. Т нар. криза с тоя нефелен вирус е раздута и се ползва за политики на едни ненаситни п с ихопати, които се мислят за някакъв елит.В Индия е някаква тотална каша от институции, население и там въобще нищо не може да се докаже, за това всичко върви..Съпоставка на данните от минали години не показва някакво отклонение от обикновената обща смъртност нито у нас, нито в Америка или Япония!

6

Анонимен

преди 3 години

Да изкарам пак калкулатора: 200 000 умрели, приравнени към броя население в БГ прави ЕДВА 1100 човека! Няколко новини по долу четем за БГ: "Общият брой на починалите е 16 182"Ние водим на Индия с 15 ПЪТИ повече умрели! Не процента. Сега можете ли да проумеете колко е зле положението в България?

5

Анонимен

преди 3 години

Да им прати Мангъра.Ше помага.

4

Евроатлантик

преди 3 години

бълха ги е ухапала

3

От Берлин

преди 3 години

Вижте корелацията между население и начин на живот, медицинска система...Нищо особено... При грип е същото!Бог да прости мъртвите

2

Анонимен

преди 3 години

Индия е най-голямата страна като насаление.Нормално е и там числата да са по-високи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми те са над милиард.