Снимка: Outnow.ch

Коледните и новогодишни празници наближават. Еуфорията около пазаруването и организирането на тържеството изострят максимално нашите емоции. За какво най-често се карате с партньора по време на празниците и как тази година да предотвратим конфликтните моменти? Вижте повече в следващите редове.

Проблем – пари и подаръци

На празници всички искаме да покажем своята любов към роднини, колеги и приятели, купувайки красиви подаръци. Но половинката ви или вие, смятате че Коледа е маркетингова измама и най-вече коледните намаления. От друга страна трябва да отделите средства за празничната трапеза, почивка, подарък на любимия човек и разбира се за нещо, което желаете да си купите от дълго време.

В даден момент тази еуфория се превръща в повод за конфликт с партньора, защото не сте на едно мнение за разходите по празниците.

Решението: Край на изненадите или поне на неприятнитеВажно е седмици преди коледното пазаруване да си направите план, в който да си разчетете разходите, без това да натоварва излишно бюджета ви, да ви стресира и да започнете новата година със заеми.

Лимитът на разходи е трудно решение, но при добро обмисляне може да стигнете до споразумение и да изкарате едни хубави празници.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase