IStockphoto

Обещанията за новата година започват да се правят още в началото на месец декември. Винаги има нещо, което не сме постигнали през отиващите си 12 месеца и затова си налагаме да променим нещата през следващите. Наред с плановете за празненство, целите през новата година са изключително важни за голяма част от нас.

 
Опитваме се да направим всичко възможно, за да имаме късмет през новата година, да намерим любовта, мечтаното работно място или пък най-накрая да посетим желаната от нас дестинация. Именно затова търсим какви ли не традиции, които да спазим, за да привлечем природните сили на наша страна. Едно от най-известните суеверия е това за носенето на определен цвят бельо в новогодишната нощ.
 
Със сигурност сте чували от ваши приятели, че на 31 декември винаги носят червено бельо, за да им върви в любовта. Истината е, че не само този цвят носи късмет. Има няколко суеверия, свързани с различни цветове, които могат да сбъднат мечтите на всеки. Ако миналата година не си спомняте какво точно сте носили, не се притеснявайте. 2020-а беше един огромен хаос, така че светът явно не е облякъл правилното бельо. Този декември обаче може сами да изковете съдбата си за следващите 12 месеца, така че не забравяйте да купите бельо в цвета, който ви трябва.
 
А как да разберете точния? Вижте по-долу какво може да ви донесе различният цвят бельо
 
Червено
 
Ако искате 2021 година да е изпълнена с любов и романтика, това е цветът за вас. Може би сте готови да напуснете старата си връзка и да започнете нещо ново или пък просто искате да приключите самотния си живот. Червеното бельо ще ви накара да повярвате в себе си и да повдигнете самочувствието си, за да направите решителната крачка през следващите месеци. От друга страна, е изключително секси, което пък е подарък и за вашата настояща половинка. 
 
Бяло
 
Носете го, ако искате повече спокойствие и уединение през следващата година. Независимо дали става дума за тишина в офиса, разбирателство в семейството или пък приключване на пандемията. Бялото служи като напомняне да дишате дълбоко и да вярвате в щастливото бъдеще, което ви предстои.
 
Какво значат другите цветове в бельото за Нова година, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase