IStockphoto

2020 година е към края си и смятаме, че това е най-добрата новина за последните 12 месеца. Стартът на новото десетилетие никак не беше добър, а по-голямата част от плановете ни така и не се сбъдна. Пътуванията бяха отменени, държавите – затворени, а социалната изолация се превърна в новото нормално състояние на света. Пожари, протести, наводнения и смъртоносен вирус върлуваха през тези 366 дни, които нямаме търпение да приключат.

 
За съжаление, на света все още се налага да се справя с пандемията, което означава, че празненствата за Коледа и Нова година ще бъдат нетрадиционно малки. Някои от нас ще се видят с приятелите и роднините само чрез виртуална връзка, а други пък ще посрещнат 2021 година у дома в най-тесния кръг досега. Но както са казали старите хора, важно е качеството, а не количеството.
 
Колкото и малко гости да имате, сме сигурни, че ще си прекарате чудесно. За да изпратим 2020-а по най-добрия начин и просто да я изтрием от живота си, трябва да облечем най-хубавите си тоалети, с които да блеснем на общата снимка. Все пак е Нова година, а традициите е хубаво да се спазват. Ако все още нямате и идея какво да си облечете за празника, ние имаме няколко предложения за вас.
 
1. Останете неутрални
 
Неутралните цветове тази година бяха на мода и няма по-добър начин да изпратим 2020-а. Те казват на околните, че нямате търпение за новата година, но все още не планирате нещо голямо, за да не бъдете разочаровани за втори път. Останете безпристрастни, като се придържате към елементите със земни тонове, включително любимия ви чифт дънки, бяла тениска и бежово палто, за да изглеждате стилни, но и да се чувствате удобно.
 
2. Гащеризон
 
Бързите тоалети са мечтата на всеки мързеливец. Ако не обичате да прекарвате 30 декември в пробване на различни дрехи и да се опитвате да съчетавате всичко в гардероба си, то решението за вас се крие в избора на перфектния гащеризон. Комбинирайте го с изящни бижута, лъскав колан и изчакайте да видите къде точно ще прекарате новогодишната нощ, за да изберете подходящите обувки. Токчетата и високите платформи са перфектни, ако присъствате на парти, организирано от приятел на ваш приятел. Но ако отивате в дома на близък човек, то заложете на удобните чехли.
Може ли да посрещнете новата година по пижама, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase