fallback

Коледните дни у дома са най-хубави – елхата с играчките, ароматът на сладки, смехът на любимите хора и споделените мигове. Тези празнични дни чакаме почти цяла година и когато наближат искаме само едно: да са идеални!

Следващият важен момент от подготовката за Коледа е изборът на подарък и неговото поднасяне. В коледния каталог на ИКЕА ще откриете безброй страхотни и достъпни предложения за подарък на любимите хора.

Сред голямото разнообразие от коледни артикули може да изберете подарък за дома – красива декоративна свещ SNOMYS  и поставка SKURAR, с които да изненадате свекърва си например.

Ако искате подаръкът ви освен красив да е и полезен в кухнята, може да се спрете на празнични формички за вкусни сладки и курабийки.

За веселите наздравици на празника може да купите от чаши за червено вино HEDERLIG, които са на страхотната цена от 2,99 лв.

За да бъде подаръкът незабравим за вашите близки, много важно е и как ще го поднесете. Красивата опаковка радва не само окото, но и сърцето на този, който ще получи подаръка. Защото вниманието, с което сте опаковали подаръка си ще е знак за любимите ви хора, че мислите за тях.

Според вида на подаръка може да изберете да го опаковате сами с хартия SNOMYS  или пък да го поставите в красиво орнаментирана кутия за подарък.

Още идеи за аксесоари и красиви подаръци може да разгледате тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

конса

преди 10 години

До Анонимен1То същото е и с Карфур.Вече са на 100% гръцки и нямат нищо общо дори с румънските Карфур-и.

1

Анонимен

преди 10 години

За съжаление ИКЕА в България не е това, което е в други страни. Цените на някои мебели понякога са до 2 пъти по-скъпи в България, което е необяснимо с оглед на ниския жизнен стандарт. Единственото, с което мога да си го обясня са гръцките собственици, държащи правата на ИКЕА за България.

fallback