Рафи се включва в различни инициативи в родния си град. Снимка: Булфото
fallback

По традиция всяка година Бургас избира един от най-изявените си съграждани, който тържествено да включи празничните коледни светлини.

Тази година 15-метровата елха на площада ще грейне отново по време на Никулденския концерт този петък, запалена от Рафи и кмета на града Димитър Николов.

Рафи Бохосян спечели музикалните надпревари X-Factor и "Като две капки вода", а през 2012 бе избран от своите съграждани за Бург на годината.

Съвсем в духа на тематичната ретро концепция на Община Бургас за Никулденските празници, която включва възстановяване на емблематични за града места от 30-те години на миналия век, по време на концерта Рафи ще представи своя нов сингъл "Не Ме Разбра".

Песента е с подчертано суинг звучене, а видеото към нея връща към неустоимия чар и бляскавите партита на 30-те години. Водещ на Никулденския концерт ще е актьорът Христо Гърбов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

файрстартер

преди 10 години

"Рафи пали елхата в Бургас.."Запалил ли я или ще я пали? Ако още не е пламнала го съветвам да я полее с бензин и да и драсне клечката ....

9

сладур е

преди 10 години

УРА, и щом не го харесвате защо го гледате.

8

ГМО

преди 10 години

Бежанец, приличащ на термит ! После да нямало ксенофобия .. Писна ми от евтини ГМО-та, отгледани в парника на Някоя Телевизия.

fallback