Снимка: Светослав Караджов
fallback

Един чудесен предколеден подарък очаква всички почитатели на Белослава, Мария Илиева, Орлин Павлов и Любо. Четиримата изпълнители се събраха, за да запишат общата песен "Коледно сърце".

Тя е написана от Живко Петров за албума на Белослава "Слушай ме", но сега ще бъде представена с нов аранжимент на четири гласа по време на концерта в зала 1 на НДК на 9 декември. Именно на събитието с мото "Ние избрахме музиката", песента  "Коледно сърце" ще бъде изпълнена за първи път пред публика в новата си версия.

Концертът на Живко Петров и приятели ще зарадва публиката с изцяло нови аранжименти на добре познатите и обичани песни на изпълнителите, които ще видим на сцената, и с неочаквани дуетни комбинации между Мария, Белослава, Орлин и Любо. На сцената ще бъде и "Арена Оркестра" с концертмайстор Пламена Жекова. Към всички тях ще се присъединят и Росен Захариев-Роко (тромпет и перкусии) и Ангел Дюгеров (китара), заедно с Елена Кокорска и Александър Славчев.

Билетите са на цени от 20 до 40 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketpro.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

МАРИЯ ЛИ?

преди 10 години

Тази точно е много лицемерна.Ще ми правят сега песни и реклами да лапат парички.Eто ви истински случай с мария илиева - купувах си нещо от денонщен магазин в люлин откъдето съм и тя слезе от доста хубава кола лимузина.В този момент един клошар я помоли за един лев да си купи нещо за ядене,а отговора и беше - нямам никакви пари и не му даде нищо.Аз който съм беден доста често купувам на изпаднали хора нещо.Тая ламти за пари.Eлтън Джон го признавам,има фондация за борба срещу AIDS и помага много.

4

Анонимен

преди 10 години

Дзвер !

3

боби

преди 10 години

Като я гледам тази на снимката дано концерта е в по късен час ако го видят децата ще сънуват кошмари.

fallback