Коsheen ще бъдат един от гвоздеите на шоуто. Снимка: PR

Истинска коледна техно феерия очаква феновете на електронната музика. На 23 декември Solar Christmas 2013 ще събере на едно място - в зала Арена Армеец, добре познати имена и изключителни артисти.

Специално за тазгодишното празнично издание на Solar, организаторите са подготвили комбинация от хаус, техно и лайв изпълнение с участието на Марк Найт (Mark Knight), Umek, Kosheen, MC Gee и Хуан Алварес (Juan Alvarez).

След последното си гостуване на родна сцена, водещият британски диджей Марк Найт си тръгна с думите: "Това е най-доброто ми парти за 2013 година" , и си по-чести срещи с родните фенове.

Хаус гурото с номинация Грами за работата си по мулти-платинения албум на Black Eyed Peas The-End избра да сподели Коледата с любимата си публика, като по този начин отново засвидетелства специалното си отношение и любов към тях. Марк е подготвил нов динамичен сет, който ще повиши неминуемо броя на положително заредените и танцуващи хора в залата.

Зад пулта ще видим и словенския продуцент и диджей Umek. С над 100 участия на година, неуморимият Uros Umek ще ни залее с масивно техно и тек-хаус звучене.

Един от акцентите в коледното издание на Solar ще бъдат и Коsheen. С изпълнение на живо на хитовите Catch и Hide you британскoто трио дава сериозна заявка да бъдат сред гвоздеите на шоуто.

Билети и ограничен брой VIP пропуски за Solar Christmas 2013 може да откриете в мрежата на Eventim.bg, както и в Yalta Club.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase