fallback

Влогърът Йоана Йокко представи първата си книга, която включва 50 здравословни рецепти.
 
"Написах книга само с вегетариански рецепти, защото вкъщи се храним само с вегетарианска храна. Като цяло не сме вегетарианци. Когато излезем навън, всеки може да си поръча каквото му се яде. Често качвам рецепти и последователите ми питат за тях, затова направих книга", разказа Йокко в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Влогърът поясни, че книгата е с бързи, прости рецепти и с евтини продукти, за да се излезе от тази стигма, че здравословното хранене е скъпо.
 
"Закусвам с шейк, който е с протеин и въглехидрати. Пия зелен или черен чай. Гледам да комбинирам едното хранене да бъде готвена храна, а другото - да е по-скоро богата салата с ядки, различни зеленчуци и плодове", обясни още Йоана.
 
"Аз нямам нито една рецепта, която се стреми да замести месото. Книгата е подходяща за хора, които ядат месо, защото ще им даде много идеи за разнообразни гарнитури", отбеляза Йоана. 
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Мда

преди 2 години

До скоро -30г. яла пръжки с лук, но от 5г. видяла ,,дедовия,,, е сега яде без пръжки, са амо с лук, аз така си бях, ама сега отслабнах, за пари и слава, иначе от Русенско, ама сурово, не в консервата

8

Санитар от Covid

преди 2 години

Леля вземи се прегледай за всичко

7

Мда

преди 2 години

Поредна кифла-гуру, да вземе уроци от Мегз, тя поне е дубайско ,,чудо,,

fallback