Влогърът Йоана Йокко представи първата си книга, която включва 50 здравословни рецепти.
 
"Написах книга само с вегетариански рецепти, защото вкъщи се храним само с вегетарианска храна. Като цяло не сме вегетарианци. Когато излезем навън, всеки може да си поръча каквото му се яде. Често качвам рецепти и последователите ми питат за тях, затова направих книга", разказа Йокко в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Влогърът поясни, че книгата е с бързи, прости рецепти и с евтини продукти, за да се излезе от тази стигма, че здравословното хранене е скъпо.
 
"Закусвам с шейк, който е с протеин и въглехидрати. Пия зелен или черен чай. Гледам да комбинирам едното хранене да бъде готвена храна, а другото - да е по-скоро богата салата с ядки, различни зеленчуци и плодове", обясни още Йоана.
 
"Аз нямам нито една рецепта, която се стреми да замести месото. Книгата е подходяща за хора, които ядат месо, защото ще им даде много идеи за разнообразни гарнитури", отбеляза Йоана. 
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Коментари Напиши коментар

9

Мда

преди 3 месеца

До скоро -30г. яла пръжки с лук, но от 5г. видяла ,,дедовия,,, е сега яде без пръжки, са амо с лук, аз така си бях, ама сега отслабнах, за пари и слава, иначе от Русенско, ама сурово, не в консервата

8

Санитар от Covid

преди 3 месеца

Леля вземи се прегледай за всичко

7

Мда

преди 3 месеца

Поредна кифла-гуру, да вземе уроци от Мегз, тя поне е дубайско ,,чудо,,