Снимка: Кръгозор
fallback

Още една книга за самоусъвършенстване може да намерим в книжарниците у нас. Неин автор е Сиси Уилямс.

От „Трансформиращо НПЛ“ може да научим как да използваме нови методи и техники за самоусъвършенстване и изцеление. Книгата съчетава невро-лингвистичното програмиране с източни духовни практики.

Чрез тях човек установява контрол над своя мозък, разпознава различните типове мислене и възприятия, извлича от подсъзнанието си скрита или забравена от съзнанието му информация и овладяваме кодовете на речта.

„В моя модел на света невро-лингвистичното програмиране е могъщо средство – изящно оръдие на промяната. - отбелязва Сиси Уилямс - То ми помага да диагностицирам и анализирам структурата на вътрешната вселена на всеки човек, както и структурата на вътрешния му мрак, който на свой ред причинява проблеми на здравето и емоционалния му живот.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Жени

преди 11 години

Крисе, прочете ли книжлето на Обама? Много ти е хубава новата песничка, но като дойде време за изстрел, ще стрелям аз! Не си наемам войници!

3

Анонимен

преди 11 години

Още като прочетеш "могъщо", "невероятно", "извънземно" и т.н. и ти става ясно що за *** е.Демек един вид прочиташ книгата и се трансформираш в некво друго животно...Особено са ми любими изразите като "контрол над своя мозък"... Начи един вид му викаш "така нема а прайш"... или "така ше прайш" ... И с кво го контролираш твоя си мозък ? С черния дроб ли ?

2

Рационалист

преди 11 години

Поредната псевдонаучна тъпня, която с радост ще бъде поета на ръце от ордата немислещи чалга-(по)читатели на малоумната езотерика. *** от най-"висока" класа!

fallback