Плакат: Александра филмс / Twentieth Century Fox
fallback

Подобно на "Тилт", изместен от „Ранго“, и Love.net бе детрониран от топпозицията в българския офис тази седмица от анимация.

Комедията за деца и възрастни "Рио", в която са вплетени редица гласове на популярни актьори и певци, е на първа позиция сред най-гледаните филми у нас за миналия уикенд.

Историята за папагала Блу е предпочетена за гледане от 18 960 зрители, като събраните приходи от триизмерната анимация са 197 016 лева.

На втора позиция в боксофиса е българският Love.net. Лентата на Илиян Джевелеков, разказваща паралелни истории, чиято пресечна точка е интернет, е гледана за първите си десет дни на екран от 76 602-ма зрители и е събрала над 550 хиляди лева, от които над 156 хиляди лева от миналия уикенд.

На трета позиция е трилърът с Антъни Хопкинс "Ритуалът", който макар и показван само на седем екрана за първите си три дни, е имал 5340 зрители и приход от над 52 600 лева.

Друг филм с трилър елементи, също премиера за миналата седмица – "Първичен код", заема четвърта позиция. Лентата е гледан от 4015 зрители и има приход от 32 858 лева.

Екшънът с Робърт де Ниро "Високо напрежение" е на пета позиция сред най-гледаните заглавия с вече 32 482-ма зрители и над 250 хиляди лева приходи от билети. 

Oще по темата
17 мар 2011 12:20
4

Комедията с Адам Сандлър и Дженифър Анистън "Жена назаем" е на шесто място с 18 хиляди зрители и близо 130 хиляди лева печалба.

Историята за хамелеона  "Ранго" е на седмо място в боксофиса. За над месец на екран анимацията е гледана от 37 430 зрители и има 259 617 приходи.

Друга анимация – триизмерната "Майло на Марс", е на осмо място.

Последните 2 позиции са за „Sucker Punch: Измислен свят" и трилъра "Червената шапчица".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

дедо ти

преди 13 години

Аз съм доволен от филма даже много ми хареса, сюжета беше готин имаше добри лафчета, бързо се развиваше действието,и имаше както и комични и драматични моменти.Като цяло филма показва колко много самотни хора има как ежедневието води до съсипия и преди всичко че човек има нужда от любов и нормално отношение.

22

ДО 16

преди 13 години

За твое сведение гледала съм и 4-те филма - "Мисия Лондон", "TILT", "Стъпки в пясъка" и последното замаскирано порно "Love.net". И все още твърдя, че "Стъпки в пясъка" е най-качествения от 4-те, въпреки слабото рекламиране. "Мисия Лондон", колкото и да се рекламираше поне не се взимаше на сериозно. И за секунда никой никъде не е твърдял, че ще бъде нещо по-различно от щура комедия. "TILT" вероятно ще се е харесал на софиянците, на мен не ми хареса особено - прекалено много софийски жаргон имаше

21

баба ви

преди 13 години

Добре са го измислили. Вземат субсидии и се правят на големи творци. Само не разбирам, защо искат от нас да им гледаме бозите. Гледах LOVE.NET. Изкуствена работа. Христо Шопов игра много добре, но другите...и днес, като се сетя за "13-тата годеница на принца ме напушва на смях", а това което гледах преди седмица не остави никакви емоции в мен.

fallback