Новият екшън-трилър "Високо напрежение" с Брадли Купър и Робърт де Ниро в главните роли оглави българския боксофис през изминалия уикенд.

Лентата е набрала 91 089 лева и 9087 зрители за първите си дни на екран у нас.

Анимационната триизмерна история "Майло на Марс" е на второ място в бокс офиса с вече 9410 зрители и 97 748 лева приходи за десетте дни от премиерата си в България.

Комедията с Адам Сандлър и Дженифър Анистър "Жена назаем" е на трета позиция сред най-гледаните заглавия, след като в дебютния си уикенд филмът беше гледан от 3580 зрители и събра приход от над 30 хиляди лева.

Друга премиера от миналия петък - Sucker Punch: Измислен свят, е на четвърто място, с 2673 зрители и приход от 22 340 лева.

Следват я екшън-фантастиката "Битка Лос Анджелис: Световна инвазия" на пета позиция и българският "Тилт", който вече е гледан от близо 129 000 зрители и е събрал приходи от над 856 хиляди лева.

Лентата няма да е единственото българско заглавие в бокс офиса за следващата седмица, тъй като този петък излиза още една нашенска премиера - Love.net.

Още по темата
17 мар 2011 12:20

Анимационната комедия с гласа на Джони Деп "Ранго", е на седмо място, а на осма позиция в боксофиса е трилърът "Червената шапчица".

Последните две места в топ десетката са за екшъна "С мръсна газ" и "Черният лебед".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase