Кино Арена Мега Мол отваря врати със супер промоция - първите 1000 закупили билети ще получат подарък безплатни пуканки. Билетите за филмите вече са в продажба онлайн и на касите на киното.

Дългоочакваното кино в Мега Мол отваря врати с премиерата на „Лоши момчета: Всичко или нищо” и „Наблюдателите“, хитовете „Гарфилд: Филмът“, „Фюриоза: Сага за лудия Макс“, последните български заглавия и др.

Собственикът на кино веригата Арена Стефан Минчев, кметът на район Люлин Георги Тодоров, мениджърът на Мега Мол Ноах Мааян и проджект мениджърът на кино Арена Мега Мол Иван Меликов тържествено прерязаха лентата на най-новато и модерно кино Арена в София. Водещ на церемонията беше Ники Кънчев, а сред гостите се разпознаваха много представители от филмовата индустрия и инфлуенсъри.

“Преди повече от 20 години бяхме първите, които зададоха модата на големите кино комплекси с огромни зали. Сега отново сме първите, които задават тенденцията към по-малки зали с акцент върху комфорта и пълноценното изживяване.”, сподели Стефан Минчев при откриването. Кметът на район Люлин Георги Тодоров изрази радостта си от това, че жителите на многохилядния район Люлин вече имат удобна кино локация. “Благодаря, че избрахте новото кино Арена в София да е именно тук, защото това е едно важно допълнение за културния и социален живот на район Люлин.”, допълни той.

“Развълнувани сме да посрещнем Кино Арена в нашето семейство! Вярваме, че те ще бъдат чудесно допълнение в Мега Мол и ще осигурят на посетителите ни желания от тях комфорт и среда за развлечение. Това е само началото на трансформацията, през която ще премине търговски център Мега Мол до края на 2024г.!“, заяви мениджърът на Мега Мол - Ноах Мааян.

Разположен в непосредствена близост както до централните градски части, така и до западните райони на столицата, новото кино Арена е лесно достъпно с метро и градски транспорт, а за посетителите с автомобили има обширен паркинг. Кино Арена е част от възможностите за развлечение и отдих в мола, наред с много нови предложения в търговския микс от стоки и услуги за жителите в тази част на града.

Кинокомплексът предлага на любителите на седмото изкуство истинско киноизживяване в стилен интериор, високо технологично изпълнение и комфорт. Десетте кинозали са оборудвани с моторизирани кожени реклайнери с масичка и USB порт за зареждане на телефон, кинотехника и озвучаване от водещи световни производитeли като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D, за да предложат максимално удобство и качество на зрителите. Богата програма с филми за всеки вкус, музикални кино концерти и специални събития, просторен щанд за напитки и храни, модерни информационни зони и LED стени, възможност за удобен и бърз избор и закупуване на билети онлайн в интернет сайта на киноверигата, разнообразни оферти и промоции очакват зрителите на новия комплекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase