Снимка: burt-design.com | dribbble.com
fallback

Свикнали сме да виждаме принцесите на Дисни на морското дъно или в къщата на тиранична мащеха. Има обаче артисти, които ги виждат по съвсем различен начин.

Някои използват Фотошоп, за да сложат лицата им върху тези на известни личности например. Поредният нестандартен поглед към толкова любимите анимационни героини е на талантливия дизайнер Мар Бърд.

Наскоро той създава серия от илюстрации, които представят принцесите на Дисни като модерни жени с кариера. Самият той споделя, че желанието му е да вдъхнови младите хора в търсенето на призвание и развитие.

Бърд допълва още, че всяка професия е съобразена с характеристиките на съответната анимационна героиня.
Резултатът определено ще ви заинтригува.

Разгледайте илюстрациите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

До OkotoПич, работила съм в Кремиковци. Нямаш представа колко много жени имаше по заводите. Така, че не ми излизай с номера, че всички жени работят в офиси на бюро. Защото има кранистки, шофьорки на ТИР и всякакви други. Просто никой не пише за тях, защото сигурно не е престижно да кажеш, че жена ти е кранистка или багеристка.

7

Okoto

преди 5 години

Мда, кариеристки...на работи с диванчета и папки в ръка. Лицемерието е пълно.Тези, където вряскат да отидат и да поработят малко от "мръсните и тежки" работи, но за тях няма скаданли и писъци, че няма достатъчно жени, нали?Омръзнало ми е от лицемерие и гадост. Феминизмът му е време да си ходи, ако иска да се пробва при арабеските...ама се съмнявам :)

6

Анонимен

преди 5 години

Кариеристките не са жени, те са някакви асоциални ***.

fallback