8

Анонимен

преди 5 години

До OkotoПич, работила съм в Кремиковци. Нямаш представа колко много жени имаше по заводите. Така, че не ми излизай с номера, че всички жени работят в офиси на бюро. Защото има кранистки, шофьорки на ТИР и всякакви други. Просто никой не пише за тях, защото сигурно не е престижно да кажеш, че жена ти е кранистка или багеристка.

7

Okoto

преди 5 години

Мда, кариеристки...на работи с диванчета и папки в ръка. Лицемерието е пълно.Тези, където вряскат да отидат и да поработят малко от "мръсните и тежки" работи, но за тях няма скаданли и писъци, че няма достатъчно жени, нали?Омръзнало ми е от лицемерие и гадост. Феминизмът му е време да си ходи, ако иска да се пробва при арабеските...ама се съмнявам :)

6

Анонимен

преди 5 години

Кариеристките не са жени, те са някакви асоциални ***.

5

man

преди 5 години

Може ли да покажетр принцесите трансджендър?

4

Анонимен

преди 5 години

До За Дисни не знамТака е. В БАН са цели роднински кохорти. Жените в тези шуробаджанашки дружини наистина се изживяват като принцеси, дори и тогава, когато пилешкият им мозък не може да запамети таблицата за умножение.

3

Секс, 27г, надарен

преди 5 години

Тоя художник е тежък фетишист и пИткопоклонник.

2

Анонимен

преди 5 години

С всеки следващ филм Дисни принцесите стават все по-феминизирани и ако досега това беше симпатично, вече очаквам да се прекрачи границата. А тези т.нар. кариеристки няма какво да ги коментирам. Те са част от лицемерието.

1

За Дисни не знам

преди 5 години

У нас принцеси са онези, които имат авторитетни близки. Повечето от тях наистина са кариеристки, защото започват работа там, където бащите им имат връзки. Така кариерата им е осигурена.Ако таткото е бизнесмен, щерката може да направи кариерка и в неговата фирма.Във висшите училища и в БАН, професори, декани, ректори, академици настаняват своите принцеси (съпруги, дъщери, внучки, племенници, снахи и любовници) под крилото си и им дават не само силен старт, но и изпреварващо кариерно развитие.