Снимка: @Hu Hai
fallback

Пенсионер от Шанхай се прочу с визията си, тъй като изглежда два пъти по-млад, съобщава Daily Mail.

67-годишният Ху Хай е успял някак да съхрани младостта си. Пред изданието той подчертава, че това е станало с активен и здравословен начин на живот.

Той счита, че му помагат и разнообразните му хобита. Сред тях са йога и пеене, а особена слабост изпитва към танците. Ху Хай разказва, че вярва, че всеки човек има три възрасти: биологическа, психологическа и физическа.

Той смята, че неговата психологическа възраст не надвишава 20 години. Своята физическа възраст пенсионерът измерва с помощта на специална машина, която показва 43 години.

Вижте още за Хай в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Хубава е София

преди 6 години

..до 10 Точно така...пренаселено е от не-...столичани,а защо при теб не е пренаселено:провинциалистът с чистия въздух...Само завист му е в главата на елементарния човек......И не ,не съм от столицата ...

15

Селянин, натурален

преди 6 години

Ехо,номер 9!Скучаем нещо май?Пък ние на село много се забавляваме.И слава Богу не ни се налага да ви се пречкаме из столицата.Много насериозно се вземате нещо!Я слезте на земята,да видите,че и ние сме хора.Абсолютни надувки сте!

14

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До ПровициалистДано има повече като тебе!!!Откровено ще кажа, че няма как да разберът пришълците грозната промяна която предизвикаха. Няма ги вече пикниците по поляните на "Овча купел", Веселите компании из "Ловния парк", дългите вечери на двора с биричка и салата при вуйчо в къщата на прадядо.....Цяла книга може да напише по темата.

fallback