16

Хубава е София

преди 6 години

..до 10 Точно така...пренаселено е от не-...столичани,а защо при теб не е пренаселено:провинциалистът с чистия въздух...Само завист му е в главата на елементарния човек......И не ,не съм от столицата ...

15

Селянин, натурален

преди 6 години

Ехо,номер 9!Скучаем нещо май?Пък ние на село много се забавляваме.И слава Богу не ни се налага да ви се пречкаме из столицата.Много насериозно се вземате нещо!Я слезте на земята,да видите,че и ние сме хора.Абсолютни надувки сте!

14

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До ПровициалистДано има повече като тебе!!!Откровено ще кажа, че няма как да разберът пришълците грозната промяна която предизвикаха. Няма ги вече пикниците по поляните на "Овча купел", Веселите компании из "Ловния парк", дългите вечери на двора с биричка и салата при вуйчо в къщата на прадядо.....Цяла книга може да напише по темата.

13

Анонимен

преди 6 години

До до 9Споко, пич!Месарниците работят и утре, поне до обяд. Ще си купиш агнешко, ще си го изпечеш у дома. После ще се разходиш в парка. И за теб ще има Великден.Но ако живееш сам, помисли на кого да се обадиш. Поне на кафе излезте заедно, за да не си сам и през четирите почивни дни.

12

до 9

преди 6 години

Каква тишина в сайта днес...........ами пътуват хората, шофират, ръцети им са заети. довечера пак ще са заети - ще хапват агнешко по родните домове в прованса. ама за разлика от вас - не им се смея. даже малко им завиждам. даже доста им завиждам. и мен ми се яде агнешко, ама като си нямам нито село,нито град извън околовръстното. само се слюнча тук и преглъщам.

11

Анонимен

преди 6 години

Тоя е пил юнашко мляко .

10

Провициалист

преди 6 години

До коментатор #9 Многоуважаеми софиянецо,ти дето смяташ,че ние от провинцията сме втора ръка хора,та затова се изказваш така пренебрежително,ще те разочаровам със следното:Вие,дето сте кореняци софиянци,не сте центъра на вселената.Струва ми се,че долавям известна завист,че тези от провинцията все пак има къде другаде да отидат,за разлика от теб,дето смяташ,че е нещо велико да стоиш в града с най-мръсен въздух в България.Пари да ми дават,не бих дошъл.Пък и няма нужда,то е пренаселено и без друго.

9

Анонимен

преди 6 години

Каква тишина в сайта днес.Що ли??Ами щото провинциалистите са на път за родните колиби.А и ги няма служените компове на държавната администрация да си "бъцкат" по клавишките докато си бъркат в носа а ние им плащаме заплкатите.

8

Анонимен

преди 6 години

Мъете днес на 50 са като мъжете на 30 преди половин век.Ще живеят до 100 а на 50 е "христовата възраст".Това е валидно за богатите.Бедните ДГД!!!

7

123н

преди 6 години

Изглежда млад, вяро но отдалече ,ама може ли още....

6

Анонимен

преди 6 години

Просто е много слаб и младежки, но прекалено, това са едни много слаби крачета, но за разлика от разплутите европейки с наднормено тегло, особено жените, веднъж като се омъжат след това стават на слонове този се поддържа с диета. Естествено сте подбрали подходяща снимка. Отблизо е като 50 годишна жена в лицето. Но не бих казал че е 43 дори за мъж. Може би от 20 метра с 10 слоя грим.

5

Анонимен

преди 6 години

Едва ли е опъвал каиша на нивата...безделието е гаранция за дълголетие.

4

Гошето

преди 6 години

Този китаец си признава, че мозъка му е още като на тийнейджър. Сиреч, неузрял. То си личи и по дрехите. Нейсе, да е жив и здрав.

3

Анонимен

преди 6 години

Още преди 2-3 години някой изчисли, че от всеки трудов пенсионер се отнемат по около 180-200 лв месечно, за да се получи сумата от почти три милиарда, която се дава за всевъзможни помощи на здрави, млади, работоспособни роми и техните деца.Предлагат им работа, но ромите не я щат, защото тогава ще загубят правото да получават повечето от помощите, а освен това, за хора без образование заплатите са ниски. Но калпавият закон пречи да бъдат спрени всички помощи на лентяй, отказващ да работи.

2

Анонимен

преди 6 години

Те азиатците(китайци,корейци,японци) по принципат никога не можеш да им разбереш възрастта.

1

Анонимен

преди 6 години

Нашите пенсионери не могат да изглеждат млади, щото Бате Бочко ги трепе с десетки всеки ден. И е прав, стари, ненужни, болни, гризат му бюджета и Здравната каса, ядат старите вампири храна и дори пият айрян. Тежат му на Бочко тези кръвопийци, не му дават са си покраде на воля. Съвсем ги е забил в джаза, но издръжливи са, жилави. Още малко и почти няма да останат. Давай Бочко, пълни хазната, дай им по некой лев, вземи им десет. Да не се самозабравят и отпускат. СК им Ким, ние Теб.