Снимка: Instagram
fallback

Транссексуални двойка разкри своя план за създаване на семейство заедно, след като  обяви желанието си да замразят свои сперма и яйциклетки, пише Daily Mail.

Ако това стане, те ще са първите трансджендър родители в Ирландия.

Джейми О’Хърлихи е от югозападна Ирландия. Той расте с брат си Клоуи, с когото са и много добри приятели. Когато станал на 14 години Джейми осъзнал, че е гей. Клоуи, който поддържал брат си в това негово решение, решил да му помогне като сам се превърнал в стройна блондинка.

Двамата братя започнали хормонална терапия, за да стимулират растежа на гърдите си, но в момента Джейми е отложил лечението, тъй като е решил първо да запази спермата си.

Вижте цялата им история в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

гп

преди 7 години

Елате в САЩ и вижте за какво става въпрос. Тук най-голямата дискриминация е срещу християните. Ако си психично-болен, разглезен либерал, нямаш проблеми, навсякъде те приемат и те защитават със закони и какво ли не. Мюсюлманите също, радикалните - приветствани са навсякъде, защото милите американци са против дискриминацията, дори когато няма връзка с главния мозък. Но ако си нормален, последовател на Христос и против обратните и т.н - горко ти! Тук превръщат малки деца в обратния пол!

24

До анонимен 18

преди 7 години

Ние бяхме решили да не се бъркаме в живота им и да ги оставим на мира,но те агресивно се набъркаха в нашия живот като се натресоха в тукашните новини,с което заслужиха нашето справедливо негодувание! Те нас не ни оставят на мира а не ние тях- ние не искаме да ги слушаме и виждаме ни живи,ни умрели,но те продължават да ни досаждат!!! Затова такива забележки ще правиш на тях,а не на нас!

23

Кап Йот

преди 7 години

Гнус ме е да слушам за такива,камо ли пък да ги гледам!

fallback