25

гп

преди 7 години

Елате в САЩ и вижте за какво става въпрос. Тук най-голямата дискриминация е срещу християните. Ако си психично-болен, разглезен либерал, нямаш проблеми, навсякъде те приемат и те защитават със закони и какво ли не. Мюсюлманите също, радикалните - приветствани са навсякъде, защото милите американци са против дискриминацията, дори когато няма връзка с главния мозък. Но ако си нормален, последовател на Христос и против обратните и т.н - горко ти! Тук превръщат малки деца в обратния пол!

24

До анонимен 18

преди 7 години

Ние бяхме решили да не се бъркаме в живота им и да ги оставим на мира,но те агресивно се набъркаха в нашия живот като се натресоха в тукашните новини,с което заслужиха нашето справедливо негодувание! Те нас не ни оставят на мира а не ние тях- ние не искаме да ги слушаме и виждаме ни живи,ни умрели,но те продължават да ни досаждат!!! Затова такива забележки ще правиш на тях,а не на нас!

23

Кап Йот

преди 7 години

Гнус ме е да слушам за такива,камо ли пък да ги гледам!

22

М-му

преди 7 години

До 11 и аз повърнах тия ми дължът пари за нравствено угнетяване

21

ЯЯЯЯЯЯЯЯ

преди 7 години

такива допринасят все повече хора да психясват.Такива новини не са новини и не трябва да се публикуват.

20

Анонимен

преди 7 години

Не, че биологията ми е силен предмет.....Но, ако са двама братя... От къде ще замразят яйцеклетките?!

19

Анонимен

преди 7 години

Яяя, Минко и Патъра.

18

kiro

преди 7 години

симпатяги :}

17

Анонимен

преди 7 години

ne se byrkaite v jivota i resheniata na drugi hora. jiveite si kakto si iskate i gi ostavete na mira

16

да да

преди 7 години

Чета и не мога да повярвам в какво се е превърнал света. Содом и Гомор.

15

Един българин

преди 7 години

Ама чакайте малко... гей ли е бил или трансджендър?Щото това са две различни неща. Разликата между тях е като разликата между Иран и Ирак, но явно някои блондинки не ги различават.И аз се обърках от тази нескопосано преписана/преведена новина.

14

risk assessor.

преди 7 години

Тия са гордостта на Меркел!

13

Анонимен

преди 7 години

Някой се опитва да ни убеди, че Клоуи си е бил хетеросексуален, но от братска солидарност решил да стане транссексуален?!?!Какво е пречило на Клоуи да поддържа правото на брат си да бъде гей, без обаче Клоуи да сменя своя пол?

12

Румен до 10

преди 7 години

Хомосексуални е имало винаги. При соца обаче тези *** не ми натякваха гордо болестта си и не претендираха за извънредни права.

11

Гошо

преди 7 години

Не се ли либеразирахте достатъчно бе из*роди .Лекувайте ги,кастрирайте ги,убивайте ги.Но НЕ им давайте право да избират пола си.Това е против природата,против здравия разум.САЩ и Западна Европа са изгнили ,капиталистични ,дегенарстски дупки! Пазете децата си!! Учете ги на труд и морал !! Дано се спасим от западните извращения

10

Анонимен

преди 7 години

С това тремпо, скоро мъжете в Еуропа, всъщност ще бъдат жени, а жените, ще бъдат мъже. А накрая ще долетят анануките от планетата Х, ще погледнат, ще се почешат с пипалата, и ще превърнат Еуропа в буца стъкло чрез орбитална бомбардировка.

9

Анонимен

преди 7 години

А извинявайте господа пенсионери. Труженика на комунизма - Васил Найденов , оня руски гейй Дето с червило пее 50 години , Георги Христов и куп други хомота ?ТЕ по кое време израстнаха? Отговор,не искам ! Мерси,Моля.

8

Анонимен

преди 7 години

Значи да разбирам че еврогейовете са покорили нов връх на евроатлантическите ценности - двама братя трансексуали, които правят инцест и искат дете. Стоя и аплодирам, браво, браво!

7

Анонимен

преди 7 години

Прочетох и.... Ужас! 2ма братя се превърнали в жени като единия си намерил даже мъж, дето в същност е жена. Представяте ли си какво диво извращение е вечер в леглото на тея 2та! Направо потръпвам, а най-лошото е, че всичко това ни се представя, че е в реда на нещата.

6

:)))

преди 7 години

До Анонименбаце, нарича се промиване на мозъците. има доста инфо по мрежата как се прави :))) ... зачети се, точно това правят и тук :))) опитват се да узаконят хомосексуализма - горе-долу го постигат вече, искат и инцеста да узаконят , както виждаш започна ли са :))) ... хора бдете