Снимка: БГНЕС
fallback

“През последните три месеца обиколих страната няколко пъти. Хората имат няколко прости и ясни искания - градеж в страната, спокойствие и справедливост. Затова в тази кампания предложихме 100 решения за ускорено развитие на България. И затова ви призовавам - гласувайте!”.

Призивът отправи председателят на ПГ на "БСП за България" Борислав Гуцанов към българските граждани. Гуцанов правни правото си на глас в родния си град Варна. След пускането на бюлетината Гуцанов перифразира думите на Радой Ралин и каза: “Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

НОСТРАДАМУС

преди 3 часа

ВЪРВИ СИ ПО ЖИВО И ЗРАВО ОТ ПОЛИТИКАТА. 700000 ЕВРО В ЧЕКМИДЖЕ .БРАВО УСПЕШЕН ПАРАЛЮЮБЕЦ.

7

Тодор

преди 3 часа

Този обходил страната ни само за три месеца,три пъти ,хем надлъж, хем на шир,а как не видя,че политици,точно като теб крадат и лапат поръчки и конкурси по цялата страна българска!

6

Ангелина

преди 4 часа

Гуцанов ,като е един от видните представители на отвратителните ,да не осквернява поне паметта на истинския човек и борец ,чрез словото си за справедливост и свобода ,който никога не е бил червей ,с извинение към тях ,че ги сравнявам с такива като въпросния представител на престъпния контингент . същият и не само ,ако бяхме правова държава ,не би бил в НС ,а на друго място с решетки и раирани дрехи.

fallback