От ПП-ДБ ще продължат да работят за стабилността и просперитета на България, като предложи конкретни решения за икономическите и социалните предизвикателства пред страната, заяви Людмила Илиева от ПП-ДБ в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
"Това, което трябва да научим като урок е, че е ред само на визията напред. Не е ред за коментар на опонента. Не е ред за критика. Трябва вече всички да сме наясно, че българинът се интересува от парите в своя джоб, икономиката, възможността на предприемачите да развиват бизнес, възможността за инвестиции. Това е крачката, която всички българи се нуждаят, да бъде ясно определена, да е вече във фокуса на вниманието", каза Илиева.

Тя е категорична, че личните нападки нямат място в политическите дискусии. Според нея е време да се говори за принципи, а не за личности. Това е ключов момент, особено когато нацията търси консенсус и обща визия за развитие. Илиева призова всички политически сили да се фокусират върху диалога и намирането на общи решения, които ще укрепят страната.

"Стабилното управление означава стабилна основа - ясни принципи и задачи, които биха подкрепили както вътрешните, така и външните политики," заяви тя пред Bulgaria ON AIR.

Борбата с корупцията и възможността за предвидимост в политическите решения също са сред основните цели на коалицията.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase