Снимка БГНЕС
fallback

Нови лица от младежките структури на БСП ще водят най-дългите листи, обяви лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова в сутрешния блок на бТВ. Движението е една от 14-те организации в новото ляво обединение около БСП.

Мая Манолова няма да се кандидатира за народен представител. Тя призова същото да направят и лидерите на другите партии.

"С ГЕРБ и двете ДПС-та няма да влизаме в коалиция. Поставихме го като условие за лявото обединение. Второто беше да се прекрати самоубийствената битка с президента", каза Манолова. За нея е важно да се приемат законите за личния фалит и тези срещу монополите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 ден

До сипещите обиди по Мая: Нали знаете, че шефката на майките от Системата вчера е починала? Спомняте ли си, че тя изостави Мая по пътя й...? Недейте злобя срещу Мая, защото ще ви пердаши на избори!

22

Gogo

преди 1 ден

В явна коалиция няма да влезе, но в тайна отдавна е! Да не забравяме, че тиквун избра мая за омбдусман, да не забравяме, че Сергей и тиквун отдавна са си близки, а цялата врява за свалянето на корнела е да освободят стола за сергей! Никакви гласове повече за партията на сергей и мая!!!

21

Анонимен

преди 1 ден

Ще дърпате каишите зад завесата, защото вашите деца още не са пораснали, но бързате да ги пъхнете в Парламента ли? Този мач сме го играли!

fallback