Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

Първо искам да поздравя всички наши поддръжници, членове, симпатизанти, обществеността, която ни подкрепя. Получаваме много добри послания от наши съграждани из цялата страна. Днес ръководството, начело с почетния председател д-р Ахмед Доган стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони.

Това заяви пред журналисти Джевдет Чакъров, председател на ДПС от крилото на почетния председател на партията д-р Ахмед Доган, предаде БГНЕС.

"Днес 6 области консултирахме. Листите се обсъждат и трябва да ви кажа, че г-н Доган е в перфектна форма. Ще го видите след като приключат консултациите. Той ще направи изявление, когато приключим следващите дни. Ще имате възможност да го чуете и да го видите", каза Чакъров. Той посочи, че структурите също са в много добра кондиция, с много добра нагласа, с оптимизъм и с вяра.

"Готвим се за изборите да се представим достойно на 27 октомври", подчерта Чакъров.

Чакъров отбеляза, че листите още не са готови. "Като финализираме обсъжданията, консултациите, ще имате цялата информация", увери той.

По думите му колективните органи на партията функционират много добре. "Представят се позициите, обсъждат се, подреждат се по начин, по който имаме традиции, утвърдени. Над 30 години по този начин се работи, така че благодарим за работата на хората, които работят па нашите структури, областните съвети, общинските съвети, местните съвети за номинационните процедури, които са минали гладко, така че гледаме с оптимизъм на тези избори", каза още Чакъров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар