23

Анонимен

преди 1 ден

До сипещите обиди по Мая: Нали знаете, че шефката на майките от Системата вчера е починала? Спомняте ли си, че тя изостави Мая по пътя й...? Недейте злобя срещу Мая, защото ще ви пердаши на избори!

22

Gogo

преди 1 ден

В явна коалиция няма да влезе, но в тайна отдавна е! Да не забравяме, че тиквун избра мая за омбдусман, да не забравяме, че Сергей и тиквун отдавна са си близки, а цялата врява за свалянето на корнела е да освободят стола за сергей! Никакви гласове повече за партията на сергей и мая!!!

21

Анонимен

преди 1 ден

Ще дърпате каишите зад завесата, защото вашите деца още не са пораснали, но бързате да ги пъхнете в Парламента ли? Този мач сме го играли!

20

ЯМБОЛИЯ

преди 1 ден

Те няма да влязат в Парламента,за коалиции правят планове. Гладна кокошка,просо сънува.

19

Анонимен

преди 1 ден

Ще влезе в Некоалицията и Сглобката 2. Той Боко им даде рецептата.

18

Да попитам:

преди 1 ден

Интересно е защо наредените муцуни от снимката си мислят,че някой би имал причина да гласува за тях?! Мислят ли си,че има все още гл**У**ци,които им вярват? На станишко,който се целуваше с местан,на киро добрев,който бягаше с пачките долари,на сестра галева,на дончевата мултачка,на гуцанката с милионката и на всичките им лидери с милиончета? И като връх на нац.предателство всичките тези курдисаха намагнитения глиган за шеф на ДАНС! Всичките са лъжци,драпащи за власт и кокал!!!

17

Що бе?!

преди 1 ден

Влезте, ша управлявате 6 месеца, после ще се разпаднете :D

16

БОКО И ШИШИ

преди 1 ден

Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята и ИТН дъното малкото ДПС и БСП и НДСВ НФСБ ВМРО и Възраждане -Атака мафия която граби България и народа.

15

Кой ви диктува тези

преди 1 ден

глупости в заглавието? В България има доста глупави и същевременно лоботомирани, които избират т.н. леви милионери или вече милиардери са? Когато изчезнат и станат хомеопатична доза т.е. под прага за влизане в парламента ще се оправим!

14

Българин

преди 1 ден

Дами и господа политици, чудя се на непрекъснатите изявления, "няма да се коалираме с тези, няма да се контролира ме с онези". Вие мислите ли, че само да присъствате, дишате въздуха в НС, да лаете и затова да получавате огромни заплати, България ще излезе някога от тази безизходица? След като ние сме ви отредили n-то място в изборите, трябва да уважите волята на българите дали първото място и им дадете шанс, след като вас не ви иска народа!

13

Коалиция!?

преди 1 ден

По-добре гледайте дали въобще ще се състои лявото обединение!

12

Радослав

преди 1 ден

Нов бардак със стари Манолови не се прави!

11

Анонимен

преди 1 ден

Какво им е новото с Майчето отпред

10

Анонимен

преди 1 ден

Като избраха Пеевски за Данс, тази седеше отзад. Величие победа. Новото идва

9

.

преди 1 ден

.....за да влезеш в коалиция с която и да е политическа партия в парламента , първо трябва да минеш 4 %-ната грацица , второ да имаш ако не висок то поне положителен потенциал и капацитет за полезно действие и трето да бъдеш желан партньор за съвмесна работа. Такива като мая никой не ги желае , а ако случайно се опре до тях , просто си ги купуваш като консуматив за еднократна употреба , след което изхвърляш като от па дък .

8

Анонимен

преди 1 ден

Тия нямат място в парламента. Който си чуди за кой да пусне, време е за нещо ново. Величие. От тия какво очаквате? Това са стари муцуни. Тия нямат нищо ново.

7

Анонимен

преди 1 ден

а Таков ще оправи ли любимката си григорова като водач на листа, че има мечта да влезе в парламента, изобщо цялата им левица е от партии с под един процент, а сега ще получат БСП ще ги храни като им дава от субсидията, така че защо да се навира манолова, след като ще си получава паричките, а някой от нейните дори ще влезе в парламента, зафиров си взема беля на главата, всичките тези нинова ги беше вкарала в парламента, непрекъснато се разграничаваха от БСП, повечето са ренегати със свои партии

6

баба мара

преди 1 ден

левицата да се изчисти от капиталистите петър кънев колко мандата е в нс позор20 процента изб активност избори напролет

5

Анонимен

преди 1 ден

до 3, няма да гласуваш за нея, тя няма да участва в листите, там водачи ще са станишев и кирил добрев, ненаяли се

4

Анонимен

преди 1 ден

няма да минете 4 %