Снимка: БГНЕС
fallback

След заседание на Изпълнителния съвет на "Да, България", на което анализирахме картината, която още не е пълна, но е достатъчно ясна, реших да си подам оставката и колегите подкрепиха това решение.

Това заяви лидерът на "Да, България" Христо Иванов на извънреден брифинг.

Той направи уточнението, че решението му засяга само "Да, България", а не коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" - партиите в нея сами ще направят своята равносметка.

"Декларирам, че няма да се кандидатирам за лидер нито на "Да България", нито на някакви други формации. Няма да стана народен представител в 50-ото Народно събрание. Това отново е мое решение. Изключително важно е да започнем на ново, нов разговор с избирателите. Трябва да се стигне докрай. Ще се посветя на семейството ми. Оставам на терен, ще работя, но няма да се кандидатирам отново за лидер", уточни Христо Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

380

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Ами направете ме мен лидер . В състояние съм да вкарам кирливата Ви партия с абсолютно мнозинство в бъдещият парламент,но за целта ще мине нужно да изхвърля първо всичките й членове. Направете ме лидер и всички българи ще излезнат да гласуват. Ама ха...

379

Анонимен

преди 2 седмици

Тата и така ще има нови избори, ако се махне и гнома имат шанс да влязат в парламента.

378

Петър

преди 2 седмици

Дано те отървем и от другите от ДБ дето ги носим на гръб толкова години, като им плащаме заплати да не правят нищо

fallback