Снимка: БГНЕС
fallback

Първо искам да кажа, че сме притеснени от ниската избирателна активност, която е поредният много тежък знак към всички политически партии, към цялата система. Всички трябва да си направим извода от това и да вземем мерки.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънреден брифинг след края на изборния ден. Тя благодари както на всички, подкрепили Столетницата, така и на онези, които са отишли да гласуват.

"Излишно е след десет години борба с модела ГЕРБ, да ме питате дали ще подкрепя ГЕРБ", сопна се соцлидерката на журналистически въпрос дали би преговаряла с Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 1 седмица

Нинова, ти за няма и 4 години срина електората на БСП от 930 хил. на 140 хил. души и явно си доволна от този си успех. До края на т.г. ще свалиш електората на 40-50 хил. и тогава ще го оставиш на ИБ и НС да го довършат.

64

Кор за тебе

преди 2 седмици

Ти колко избиратели изгони ба в4мпир грозен отивай при сина ти във хамерика при дегенератите

63

ЕЛИ

преди 2 седмици

ПРИ ТАЗИ МНОГО ,НО МНОГО НИСКА АКТИВНОСТ Е РЕДНО БСП ДА СЕ САМОРАЗПУСНЕ,ГЕРБ, СЪЩО И ДА ДАДАТ ПРИМЕР ,ПРИМЕР ЗА САМОРАЗПУСКАНЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ,ТЕЗИ ПАРТИИ ДО ЕДНА СА ПРОДУКТ НА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ НА БАЙ ТОШКО--НАРОДА ГО РАЗБИРА И ЗА ТОВА ВИ ОТСВИРИ

fallback