Снимка: БГНЕС

Христо Иванов  вика "Борисов се гласи за премиер". Христо, приятелю мой, изобщо не се глася, изобщо не се глася. Не си позволих веднъж да ви обидя. Когато хората започват да ти цитират името, значи е нещо много лошо. Хората се сбират около нещо, което ги води. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Варна по време на среща със симпатизанти.

"Докато нямам мнозинство, няма да правя", каза Борисов категорично, критикувайки изявления на лидерите на ПП-ДБ.

"Още първия запис, който им простихте - не криминален запис, от тяхно партийно събитие, където те обясняват как правят "ала-бала" с машините. Днес разбирам, че ролките на машините са все едно бюлетините. Те са се подготвили да фалшифицират парламентарните избори", смята Борисов.

"Вие чували ли сте такава мерзост - да дадеш на жената на кмета да прави документите за изборите. Ще набият 10-15 хил. гласа отгоре и социолозите ще кажат, че в последния момент нещо стана", продължи той.

Борисов предупреди, че в момента светът се намирал в сложно геополитическа обстановка. Той бе категоричен, че български войници няма да се борят на територията на чужда страна, но подчерта, че помощта за Украйна няма да спира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase