91

Ева

преди 2 седмици

Боко не се гласи, ама Иванов бленува да докопа властта

90

Поп ГРУЦО

преди 2 седмици

Не се ли наяде бе Гормазовска ***

89

Анонимен

преди 2 седмици

към к.90 Българските конници са разбили два пъти по-голямата по численост руска дивизия, но по-късно руските войници не са търсили гроба на легендарния кавалерийски командир да го разровят. Ген.Колев се е разболял от многото лишения и битки по време на I-та световна война, закаран е на лечение във Виена и е починал там на 29 юли 2017г Другото е тропосана легенда от бившия генерал от МВР Б.Борисов. А за почитта на хората от СИ България към ген.Колев говорят трите паметници там и един в столицата

88

Анонимен

преди 2 седмици

При посещението си мисля на 18.04.2024 г. в Тутракан г-н ББ. се спира покрай епичната битка за превземане на Тутраканската крепост от III армия на ген.Ст.Тошев и на ролята на конната дивизия на легендарния тогава ген.майор Ив.Колев. Преди битката на 4 септември с руска конна дивизия ген.Колев произнася реч,в която казва,че бившит освободители руските казаци сега идват като врагове и ще бъдат изгонени като такива. И продължава: руснаците са търсили след смъртта гроба му да го разровят/продължава

87

Ирина

преди 2 седмици

ДБ вече превъртяха плочата

86

Ради

преди 2 седмици

На Ицето въображението кърти :))

85

Петър

преди 2 седмици

Излишно внимание му се обръща на Христо Иванов

84

Анонимен

преди 2 седмици

БОРИСОВ НАЙ НАЙ НАЙ УСПЕШНИЯТ ПОЛИТИК НА ПРЕХОДА НО ДРАСКАЧИ БЕЗДЕЛНИЦИ НЯМА КАК ДА ГО РАЗБЕРАТ

83

Десо

преди 2 седмици

Мечтата на Ристю е да е премиер, ама нема как да стане, за радост.

82

Анонимен

преди 2 седмици

А ти банкянски бек,хващай пенсията си и се изнасяй в Банкя,в къщата която построи от рекетиране през 92-93 г. на собственици на магазинчета и куфарни търговци.

81

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов бил кофти , но я гледай Дългоноско, Ало, маджо, Черепите, Баджанаците- о, те са толкова добри - ЕДНА ВИДНА ПРОФЕСОРКА С ИЗЯВЕНИ ОТКАЧЕНИ ПСИХО Д И А Р И И ТАКА ПЛАМЕННО ГИ ЗАЩИТАВА, ТАКА СТРАННО ГЛЕДА НА МОМЕНТИ, ЧЕ СЕ ЧУДИШ КЪДЕ СЕ Е ЗАГУБИЛА В УМСТВЕНИТЕ СИ, МИСЛОВНИ ДЕРБИ- ДА ПРОФЕСОР ПИРГОВА КАЗА ЧЕ ПАРТИЯТА НА ЧЕРЕПА ЩЕ ПОБЕДИ!

80

Коментиращ!

преди 2 седмици

"Борисов: Христо, приятелю мой, изобщо не се глася за премиер." Бойчето е може би единствения политик, който ако каже нещо сутрин, до вечерта се е отметнал 3/три/ пъти от казаното. Един пример -три пъти обещава да се кадидатира за Президент, ама като проумее че само с гласовете на ГЕРБажиите това няма как да се случи - и се отказва!!!

79

тоти

преди 2 седмици

Видно е вече че двете десници ще се карат,но както Българско семейство ще спът заедно и всичко пак ще ства ,,под юргана''...народе мой .защото те обичаме!!!

78

Не Вярвайте НаТолупа

преди 2 седмици

Това дебело нещо,ако американците кажат ще ни вкара във война! За да отърве кожата и затвора е готов да бастиса всички! Много хора се молят Господ да го привика на килимчето,за да се разберат с Трактора тет атет

77

Хахахах

преди 2 седмици

До 81. Не щял да е првмиер, ама два пъти доведе Урсула в Пловдив, където ще гласуват за него, да видят как й се мазни този дебвлак!

76

ДОВЕРИЕ!

преди 2 седмици

Като православен християнин и евро-атлантик нямам никакво доверие на дс-агент Буда- строителя на кремълския поток - заобиколил Украйна и дал възможност за започване на войната, при която досега са убити 1 000 украински деца, още 1 000 деца са осакатени, а други 100.000 украински деца са отвлечени в Русия...

75

Анонимен

преди 2 седмици

Дреме ми за кво се гласиш...свещи дано ти запалят скоро..

74

Анонимен

преди 2 седмици

вече нищо не зависи от него, за нищо друго не става, освен да гласува в парламента това, което му нареди Христо Иванов, лошото е, че все още има хора които дължат доброто си материално състояние на ГЕРБ и борисов и ще гласуват за него винаги - 25%.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Този няма умора.Тича като отвързан по села и градове,да хули,да интригантства, за да е във властта,защото го очаква съд,затвор и т.н.Ненавиждам физиономии, които ми напомнят за гадни и алчни олигарси.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Гладното куче Денков идва да ръфа ГЕРБерастия!