Снимка: БГНЕС
fallback

Не искам да съм на един билборд с Денков, стигат ми 11 месеца. Аз на моите не съм дал да ме слагат на билборд, те ще ме слагат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той е в Шумен, където бе представена листата на ГЕРБ-СДС за извънредните парламентарни избори и тази за евровота.

"За мене е срамота с Денков да съм на един плакат. Това му било реклама. За мене е антиреклама. Благодаря на всички християни и мюсюлмани от региона, които са по-обединени от всякога. Не защото Бойко иска да пътувам. Толкова съм се напътувал, че отказвам да виждам самолет. В пъти съм бил на камината на Белия дом. Няма висока сграда в Европа, замък, да не съм бил. Майка ми казваше, че имената на глупците висят по стените", каза в речта си Борисов.

"Така че моля, да не се злоупотребява с нашите светли образи", добави лидерът на ГЕРБ.

Заедно с него са водачът на листите на ГЕРБ-СДС в Разград и Хасково Делян Добрев, водачът на листата за евроизборите Росен Желязков, кандидтът за евродепутат Емил Радев и други партийни лидери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

182

Прожектор

преди 1 месец

И за децата вече е ясно, че Банкянският телохранител е мажоретка на Шиши Сарайски. Що се отнася до формално партньорство на ГЕРБ с други политически и индивидуални субекти от сорта на ИТН и отлюспени "независими" , Шиши Сарайски има грижата да вкара такива в парламента.

181

художника

преди 1 месец

Ми с Гойко Митич /Винету/ тамън ще си паснете. Как така ще слагате "светлия" му образ до този м-р-ъ-сен академик?

180

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай бате Бойкооооо

fallback