Снимка: БСП
fallback

„Борисов постоянно се хвали колко добре управлявал България. Толкова добре, че по негово време сме последни по всички класации в Европейския съюз“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Лидерът на социалистите се срещна с жителите на Нови Искър, Световрачене, Чепинци, Негован и Войняговци. На срещите бяха обсъдени проблемите на населените места, които се намират в 25 МИР София, където Нинова е водач на листата на БСП. Хората се оплакаха от много нерешени проблеми.

"София е разделена на две скорости. Хората в Световрачене, Негован, Чепинци и Кубратово нямат канализация. Готовият проект за такава е бил отхвърлен, а Фандъкова е пренасочила парите към Банкя. Познайте защо? На 12 населени места и 5 квартала има само 4 полицаи. В цели села нощем светят само две лампи. Борисов постоянно се хвали колко добре управлявал България. Толкова добре, че по негово време сме последни по всички класации в Европейския съюз. Но вижте как е управлявана София, как живеят хората в крайните квартали. Това е недопустимо", заяви Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 3 седмици

И за децата вече е ясно, че набеденият за политически лидер Банкянски телоохранител е мажоретка на Шиши Сарайски. Какъв коефициент на интелигентност и морал трябва да има човек, за да гласува за подобен модел на управление ?

104

Анонимен

преди 4 седмици

Народа се пита защо БСП имаха морал да се оприличат с бандити на Възраждане, което беше политическа грешка, която ще се отплати на изборите...

103

ИСТИНАТА

преди 1 месец

До Анонимен: Коментарът ми, който не ви изнася е факт. Делата и документните материали, са минали служебно през ръцете ми. Никой друг не може да опише тези факти с дати, месеци и събития, за които делата са показателни. Както казах, БКП/"БСП" си приеха Закон за Давност и не понесоха отговорност, а делата събират прах в архива. На комунистическата БКП/"БСП" ще повярвам, когато изпратят децата си в Русия, не на запад, а сметките си обърнат в рубли, не в евро. БТрябва ни Закон за Лустрация!?!

fallback