fallback

"Вили Лилков се загуби и може би беше единственият истински представител на десните хора. Той беше най-добрият кандидат, но беше с бройки избиратели, които бяха обидни за човек от такъв калибър", обяви психиатърът д-р Любомир Канов в студиото на "Денят ON AIR".

"Хората с вътрешна сила биха могли да поведат останалите в правилна кауза. Най-гласовитата ще бъде Ваня Григорова. Самият кмет Терзиев по начина, по който изглежда, говори и се държи, в него се чете някаква уплаха, колебаещ се от своята легитимност. Той ще е в Общинския съвет като елен, който ще бъде нападан отвсякъде", заяви д-р Канов.

Oще по темата
По думите му "сглобките" са между различни "участници" и са смислени за града, когато са за добра кауза.

"Това, че са го приели този термин, принизява идеята, че това е една трудна колаборация в името на България. Прилича на уличен език", каза д-р Канов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него от тези местни избори всички са загубили по малко.

"ДПС имат доста гласове, без да имат ярка представителност в областните градове. ГЕРБ не загуби толкова много, колкото на мнозина им се искаше. ПП-ДБ имат известно присъствие в големи градове, което е добре за тях, защото се установяват на националния терен вече като партия, която има местно представителство", добави д-р Канов.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 6 месеца

Психически Ваня може да се мисли за кмет, но физически няма НИКОГА да стане. Трябва и психиатър. Определено. Защото живее в друга реалност.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Всъщност контрата е у Ваня. Освен ИТН там няма кой да я подкрепя. Вече няма. Костадинов се отврати. Нинова няма вече да се варав Радевата клопка. Когато мине разследването по имота и финансирането на кампанията и, подозирам, че Ваня ще е подсъдима и никакъв СОС няма да види. Прокуратурата вече е сезирана. А общинарите нямат имунитет като народните представители.

43

Шизоид

преди 6 месеца

Щом психиатри започнаха да коментират хората в политиката значи и държавата я замязва на лечебно заведение със специални "потребители" ..Защо тези видно интелигентни психиатъри не изкажат своето мнение за хората в парламента , за бивши министри и вице премиери ?И все пак като един обикновен гражданин да кажа - Някой чул ли е някой да е отишъл на психиатър и да е бил излекуван?Боли те зъб, стоматолога ти оправя зъба..Получаваш обрив, дерматолога ти дава правилната рецепта ..А психиатъра??

fallback