Снимка: БГНЕС
fallback

"В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действия и отговорности, които има. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство". Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, цитиран от БГНЕС.

12 дни преди изборите можем да заявим ясно, че сме готови за тях. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят? Сега изглежда лесно. Всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти, посочи Донев.

Oще по темата
Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра, често с небивалици и лъжи. Ние сме служебна власт, как ни наричат е без значение – техническо, временно или назначено.

Друго е важно, защото често удобно се забравя. В последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради неспособността на 48-ото НС да създаде редовна власт. Това е причината, за да предстоят поредните парламентарни избори. Очакванията на всички са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните на 49-ото НС ще вземат решения за общото ни бъдеще в България, коментира още Гълъб Донев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

ББ

преди 1 година

Война е и ще става по-весело...и манипулацийте,трупането на пари за сметка на гладните ви Народи,обслужването на зависимости от раша през горива,храни,инфлаций...са грях...САЩ не можете излъжете,до 5 г. съдилищата в САЩ и Свободният Свят ще са много претоварени...съдещи съучастници в геноцид...в убийства!!!

55

ББ

преди 1 година

защо "удобно" за мАсква тв-тата на домузите и пеевски с чужди собственици не отразяват убийствата на жени и деца в Украйна???защо налагате на Българите...абе да не ви дреме,защо ги заблуждавате,че ако путин мине през Украйна и техните деца и жени ще са жертви?и са ви дали доверие да се грижите за животите и ѝ Свободата им?защо отказвате модернизация на "армията "си,имате ли такава?...чиновници крадящи и грабещи не могат са гарант животите на Българите!!!...обаче си вземате копейките от путин!

54

ББ

преди 1 година

да сте обслужващи и съучастници в геноцида в Украйна е опасна игра...да си троянски кон по време на война е...опасно,да предаваш пазещите ти Народа ти за...копейки...да ги позориш...не е...човешко!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!бГ резидентите ...както си щат!!!

fallback