56

ББ

преди 1 година

Война е и ще става по-весело...и манипулацийте,трупането на пари за сметка на гладните ви Народи,обслужването на зависимости от раша през горива,храни,инфлаций...са грях...САЩ не можете излъжете,до 5 г. съдилищата в САЩ и Свободният Свят ще са много претоварени...съдещи съучастници в геноцид...в убийства!!!

55

ББ

преди 1 година

защо "удобно" за мАсква тв-тата на домузите и пеевски с чужди собственици не отразяват убийствата на жени и деца в Украйна???защо налагате на Българите...абе да не ви дреме,защо ги заблуждавате,че ако путин мине през Украйна и техните деца и жени ще са жертви?и са ви дали доверие да се грижите за животите и ѝ Свободата им?защо отказвате модернизация на "армията "си,имате ли такава?...чиновници крадящи и грабещи не могат са гарант животите на Българите!!!...обаче си вземате копейките от путин!

54

ББ

преди 1 година

да сте обслужващи и съучастници в геноцида в Украйна е опасна игра...да си троянски кон по време на война е...опасно,да предаваш пазещите ти Народа ти за...копейки...да ги позориш...не е...човешко!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!бГ резидентите ...както си щат!!!

53

ББ

преди 1 година

срещу 50 лв. на пеевски ограбени от живота ти,службата в общината на минимална те правят роб,обричаш и децата ти на робство,излез и като божие Свободно кажи и гласувай как искаш да живееш!или ще те презират децата ти!!!

52

ББ

преди 1 година

те това целят руските партии и рЕзидентА...да не излизате да гласувате за да могат да манипулират изборите с административен,корпоративен и платен...гласувате за това как искате да живеете!кой искате да работи за това как да живеете!не плашите никого с отказа си от гласувана,напротив,работите за мафията и обслужващите путин и убийствата му на жени и деца в Украйна!!!по съвест..идете и заявете как искате да живеете...това е правилното решение...Свободни хора сте...!

51

Анонимен

преди 1 година

33години лъжи надали ще ме накарат да гласувам !

50

Анонимен

преди 1 година

Ако и сега няма кабинет , следващите избори ще бъдат в Киев .

49

Хаха

преди 1 година

Подготвихте мъртвите души да гласуват и вече знаете резултатите от СИК / ЦИК и останалите платени клакьорки на ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане Радев и Гешев нали ?

48

анонимен

преди 1 година

Донев,приготви се пак да бъдеш министър-председател,ТЕ няма да се разберат,защото тъка им е много удобно и е валидна приказката,ДЕПУТАТ,ДЕПУТАТ,АХ,ЧЕ ХУБАВ ЗАНЯТ

47

В.

преди 1 година

Донев, като сте във война направете мобилизация на енергетиката, сключете спогодба с Япония за възстановяване на Чаира, пуснете всички мощности в действие, контролирайте цените на енергията за експорт и за вътрешния пазар, така че да осигурите на производителите възвръщаемост, на бюджета средства, на вътрешните потребители евтина енергия. За 800 дни ще напълните бюджета, ще посрещнете дефицита и ще ликвидирате инфлацията

46

Vako

преди 1 година

Пак няма да гласувам.то само криви лица.

45

Анонимен

преди 1 година

За да подрепяме Украйна то трябва да има с какво , а ние нямаме нищо .

44

Избирател

преди 1 година

Вие да, ние не. Не ви харесваме и по вашата "работа" е ясно че и вие не ни харесвате (или не ви пука).

43

Кукумявка Христова

преди 1 година

Аз 12 дни преди изборите мога да заявя ясно че БКП са ни вкарали в матрица от 33 годиниСДС,ГЕРБ,ПП,парцала днес.бг всичко е тяхно

42

Анонимен

преди 1 година

Донев отговори защо внасяш безмитна селкостопанска продукция от Украйна. Вчера чух че еврокомисията щяла да компенсира производителите. Да но не искаме като потребители не искаме храна която оставя метален вкус в устата !

41

Анонимен

преди 1 година

Русофобите по точно повтарят по форумите че ако не подкрепяме Украйна те Русофобите щели да си отмъстят на българския народ и той щял да бъде наказан жестоко.

40

Анонимен

преди 1 година

Готов бил....

39

Анонимен

преди 1 година

Вярно ли е че ако не подкрепяме Украйна то България щяла бъде унищожена и разпокъсана както непрекъснато повтарят и плашат русофобите по форумите.

38

Анонимен

преди 1 година

Защо от името на деректива на ЕК има издадена заповед пласмасовите кофички за храна да се заплащат двойно. Един път те се теглят като храна и се плащат на цената на храната , втори път се плащат на касата с твърда цена 20 ст.. Явно някой добре печели от това на гърба на промитите мозъци на народа.

37

Анонимен

преди 1 година

Да обаче не само ДПС са арогантна антибългарска формация. Сорросоидите от своя стррана плашат хората че ако не подкрепяме украйна ДПС с помоща на Нато щели да разкъсат Бг. По гадно управление от сорросоидното няма. .