Снимка: БГНЕС

Ще има ли страната ни редовно правителство е сред основните въпроси, които още коментират политици и експерти.

Според депутатът от ГЕРБ и бивш социален министър Деница Сачева, още партията й не е изчерпала възможностите за първия мандат и още се обсъждат различни варианти и възможности.

По думите й, обаче говоренето от страна на партиите за бюджета на държавата показва, че всички те се готвят за нови избори.

Още по темата

"Колкото по-бързо започнем да говорим за политики, толкова по-бързо ще могат и да се очертаят различните възможности за правителство", смята народният представител от ГЕРБ-СДС. Сачева очерта и в кои аспекти имат различия с "Продължаваме Промяната".

По думите й това са публичните финанси и начинът, по който се управляват обществените пари. "Имаме много неща, по които бихме могли да седнем и да говорим, но най-вече нашият основен въпрос беше как ще се изпълнят всички тези обещания и всички тези предложения, при запазване на 3% бюджетен дефицит, което е и една от тези 16 точки", каза  Сачева пред Нова тв.

Според Деница Сачева е очевидно, че могат да се водят разумни разговори по темата за бюджета, но те са изключително трудни.

Коментари Напиши коментар

16

Хахахаха

преди 2 месеца

А ти да не си си мислила, че някой освен ДПС ще иска да управлява с вас?! Крадци такива!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Сачева и Биков преди да влязат в ГЕРБ много плюеха по тях и Борисов, като оня Ицо Хазарта плюе и тях но като му платят ходи да им пее на проявите. Такива продажници трябва да се изпъдят от политиката, това са низки човечета които за пари ще лъжат и ще крадат.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера, големия евроатлантик Бойко Борисов, нагло се скара на журналист от Нова Телевизия, затова че колегите му не са отразили достатъчно скандала от неговото арестуване. Ако този евроатлантик Бориосв го беше направил това скарване на журналист в Холандия или Белгия, днес щеше да е забравил за политика, защото цялата медийна мощ шеше да е затисната на врата му. Обаче при нас журналисти няма, има мисирки, долни, и без никакво достойнство псевдо журналисти.