Снимка: БГНЕС
fallback

Поздравяваме Румен Радев и Илияна Йотова. Поздравяваме социалистите. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Дано вече политическата обстановка да се успокои и да се захванем със сериозна работа - за създаване на правителство, на парламент и за решаване на кризите.

Компромисите за БСП ще са разумни. Още работим по работните групи, които започват от вторник, така че изчакайте още малко, допълни Нинова.

От първите ни разговори сме планирали 4-годишен мандат и така сме си залагали политиките и приоритетите, обясни още лидерът на левицата.

Разбира се, дългосрочните политики са за истинска промяна на този модел, категорична е Нинова, като посочи за пример изкореняването на лобистките закони.

Разговорите ни с Кирил Петков и Асен Василев са за 4-годишен мандат, имена не сме обсъждали, както и ведомства, подчерта Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Диана

преди 2 години

До Анонимен44 Разбойникът Бойко е само в твоята глава, натъпкан там от истинските разбойници от БСП!Бойко не прави преврати,не лъже и не манипулира за да обира народа! Аз истински се надявам ЕС да оценят правилно ситуацията у нас и да не допуснат европейските средства да отидат по джобовете на тези мошеници от БСП!Не трябва да отпускат помощи за България изобщо и да видите как БСП и ПП и всичките им други разновидности ще се изнижат през задната врата..Нег.одни.ци!БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

39

Диана

преди 2 години

Нинова живее в облаците - обстановката у нас няма да се успокои докато БСП не си отиде! Видяхме колко наранени хора имаше след БКП, 45 години след техния първи преврат през 1944г. Сега наранените са стотици пъти повече - как си въобразява Нинова, че обстановката у нас някога ще се успокои докато те не си получат заслуженото? Когато има толкова рани в един организъм, той не може да е здрав! БСП трябва да поемат отговорност за действията си и да се оттеглят от политиката - това е единствения път

38

Анонимен

преди 2 години

За БСП остана един полезен ход - да слушат Киро и Асен.

fallback