40

Диана

преди 2 години

До Анонимен44 Разбойникът Бойко е само в твоята глава, натъпкан там от истинските разбойници от БСП!Бойко не прави преврати,не лъже и не манипулира за да обира народа! Аз истински се надявам ЕС да оценят правилно ситуацията у нас и да не допуснат европейските средства да отидат по джобовете на тези мошеници от БСП!Не трябва да отпускат помощи за България изобщо и да видите как БСП и ПП и всичките им други разновидности ще се изнижат през задната врата..Нег.одни.ци!БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

39

Диана

преди 2 години

Нинова живее в облаците - обстановката у нас няма да се успокои докато БСП не си отиде! Видяхме колко наранени хора имаше след БКП, 45 години след техния първи преврат през 1944г. Сега наранените са стотици пъти повече - как си въобразява Нинова, че обстановката у нас някога ще се успокои докато те не си получат заслуженото? Когато има толкова рани в един организъм, той не може да е здрав! БСП трябва да поемат отговорност за действията си и да се оттеглят от политиката - това е единствения път

38

Анонимен

преди 2 години

За БСП остана един полезен ход - да слушат Киро и Асен.

37

Анонимен

преди 2 години

Докато не бъде прибран разбойникът бойко как ще се успокоят нещата? Той ще саботира с цялата си шайка всякакви политики с цел дестабилизация на държавата и предизвикване на нови избори. Разхожда се на свобода с пистолет глок на пояса, разполага със средства да плаща за лъжи в медиите, а истината за профукани стотици милиони на данъкоплатците излезе и няма съдебна система да го прибере, където му е мястото.

36

Анонимен

преди 2 години

Докато не изметем червените няма да се успокоим.

35

Не нагъл като Нинова

преди 2 години

Нинова се държи така,като че ли ни лук яла,ни мирисала! Ало,Нинова! Като каква се изживяваш? Колко време според тебе се полага на една подадена оставка? Да се чака докато върбата роди круши! Така ли??

34

шопендар

преди 2 години

най после мечтата на доня корнелионе се сбъдна,докопа се до властта/нали девиза им е целта оправдава средствата

33

До 36

преди 2 години

Ами вдигайте въстание тогава като унгарците 56г.

32

до 35

преди 2 години

Какъв професионалис е тая изме-кярка. Която не се засрами и не се отрече от всички мръсотии извършени от партията, която яхна. Реки от кръв са текли от тия разбойници те едно - извинявай -не казаха. Всичкото им е терор, лъжи и убийства. Всички най-лоши неща, които са ставаи в България за 100 години са тяхно дело.Трите им правителства след 90та година бяха едни правителства на крадци -опоскаха държавата раздаваха си куфарчета ,3000% инфлация и сега гьон сурат пак искат да ни яхнат.

31

До 33

преди 2 години

Те затова я мразят-тя е политик с експертиза.Не просто ланкаджийка като Радев ,а точна и професионалист.Затова на мафията не им е удобна.Е като на тоя Райчев-депесаря ислямист.

30

Анонимен

преди 2 години

На мен Корнелия Нинова ми харесва, винаги стабилна, аргументирана и конкретна. 41898

29

Анонимен

преди 2 години

Докопа се до кокъла и вече иска да се успокояваме. Неееееее, Корнелио. ПАК и за кой ли път с лъжи манипулации и ченгеджийски номера БКП се докопа до властта. Ама не си познала. МРАЗИМ ТЕ БАЗПЛАТНО . Мръсни комунисти. Това, което ни причинихте още 1000 години няма да бъде забравено. Забравихте го на бърза ръка и пак ще ни водите към светлото бъдеще.

28

Простакъ

преди 2 години

Много трудно тези гаулайтери ше направят правителство и парламент, много трудно...

27

Анонимен

преди 2 години

Браво Нинова.Ще излезеш умната ти.А Дайнов,Райчев и сие на бунището на историята.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма да има правителство!

25

Анонимен

преди 2 години

Нинова както обикновено говори глупости. я 80%, които не гласуваха или гласуваха за Гержиков няма да се успокоят. Комунистите никога не са носили нищо друго освен истерии, немотия и отвращение. И сега е така. С всичко , кето стоварихте последната година на главата на българина той дори вече отказва да гласува от отвращение. МРАЗИИМ ВИ БЕЗПЛАТНО.

24

Малко за политика

преди 2 години

Този път ще се състави правителство. Стига толкова избори, време е за работа.

23

Време за промяна

преди 2 години

До анонимен 24: "А икономическата обстановка кога ще се успокои"? И това ще стане, но не от днес за утре.

22

пенсионер

преди 2 години

абе импексова , един чалгар те измести , сега и дпс те бутна още по на зад . обстановката за теб не е спокойна .

21

анонимен

преди 2 години

А икономическата обстановка кога ще се успокои, Корни?!