Снимка: БГНЕС
fallback

Гласувах за президент - държавник, който винаги ще се води от българския национален интерес, който като главнокомандващ ще се старае да има мир, винаги ще налага вето на закони, в които има и най-малкото подозрение за лобизъм и ще превърне КСНС в орган на държавници, които мислят за България.

Това заяви лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова, след като гласува на втория тур на президентските избори, предаде репортер на БГНЕС.

Да, обнадеждена съм, имаме принципно разбирателство. От вторник започват разговорите в 18 експертни групи - поставяме си програмите на масата и започваме да говорим, каза още Нинова, запитана дали България ще има редовно правителство.

Тя е категорична, че бюджетът за 2022 г. е изключително важен приоритет. Надявам се да намерим разум – бюджетът е едно от първите неща, които трябва да дискутираме и приеме, каза тя.

Ако искаме кабинет на промяната, не може без БСП, смята лидерът на левицата в оставка.

Тя съобщи, че кардинална промяна в данъчното законодателство, в настоящата криза, не е обсъждана.

РС Македония и Истанбулската конвенция са двете теми, по които левицата няма да прави компромиси в разговорите за кабинет, повтърди още веднъж Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 2 години

в продължение на коментара си (#52) искам да допълня , че народът взе властта от Тиквата и я даде на хора със същите стремежи като неговите. п.с. #50 на тия младите им трябва някой доказан политик да ги води.. иначе бсп няма да е нищо по -различно от ИТН ,ДБ,ПП.. а колкото до всички псувни ,които ще отнеса - времето ще покаже кой прав, кой крив..

47

Анонимен

преди 2 години

до #49 а кой Миков ли ще я направи тази реформа в партията? или някой като него , който вече се е продал на Сорос,Боко и Евроатлантическите капиталисти?!?! Хора, свалете розовите очила, бъдете по далновидни и разсъждаващи. Не виждате ли, че целият цирк с отстраняването на Нинова е именно ход с който да си върже новото управление гащите - единствено БСП с Нинова начело макар и от незавидната 4 позиция на парламентарните избори може да ги спре да си правят шашмите!

46

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, като разбрахте, че и без Сърдит Петко петлите пеят и се съмва, елементарно беше да се усетите, че трябва да гласувате за Р.Радев, за да не станете смешна. Мисля, че този път може да ви съборят от лидерския пост, та да си починете един мандат (като начало).

fallback