48

Анонимен

преди 2 години

в продължение на коментара си (#52) искам да допълня , че народът взе властта от Тиквата и я даде на хора със същите стремежи като неговите. п.с. #50 на тия младите им трябва някой доказан политик да ги води.. иначе бсп няма да е нищо по -различно от ИТН ,ДБ,ПП.. а колкото до всички псувни ,които ще отнеса - времето ще покаже кой прав, кой крив..

47

Анонимен

преди 2 години

до #49 а кой Миков ли ще я направи тази реформа в партията? или някой като него , който вече се е продал на Сорос,Боко и Евроатлантическите капиталисти?!?! Хора, свалете розовите очила, бъдете по далновидни и разсъждаващи. Не виждате ли, че целият цирк с отстраняването на Нинова е именно ход с който да си върже новото управление гащите - единствено БСП с Нинова начело макар и от незавидната 4 позиция на парламентарните избори може да ги спре да си правят шашмите!

46

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, като разбрахте, че и без Сърдит Петко петлите пеят и се съмва, елементарно беше да се усетите, че трябва да гласувате за Р.Радев, за да не станете смешна. Мисля, че този път може да ви съборят от лидерския пост, та да си починете един мандат (като начало).

45

Анонимен

преди 2 години

Нинова е най-добре да се оттегли максимално бързо и да остави по-младите и по-развити интелектуално хора да водят БСП иначе партията им ще се затрие

44

Анонимен

преди 2 години

БСП трябва да се реформира и да махне хората като Нинова,койот се опитват да изглеждат като Борисов и да се държат като диктатори или да изглеждат като Ердуган и Путин.БСП ако се освободи от тези хора има шанс в бъдещето.Пенсионерите които ги поткрепят вече умират,а новите пенсионери са други.Тряжва им сериозна промяна в партията.

43

Анонимен

преди 2 години

БСП да спре да разчита на гласоподавателите на Волен Сидеров и на Каракачанов,че те са на изчезване.Мнозинството вече се събуди и не им трябва популизъм.Ако БСП иска да остане жива партия трябва да се държи доста по- прибрано и разумно.За сега са в добра посока след като махат шифъра си,който е много негативна фигура.

42

Sadiata

преди 2 години

Може може и без вас може защото вие сте тези дето докарахте държавата до този хал още като бяхте тройна коалиция с царя и ДПС и вие приехте закона за частните съдебни изпълнители народа го помним това а не да забравим същата вие участвахте в преватизацята на българи бяхте член на тази комисия капиталисти сте вие БСП ДПС и ГЕРБ .помнете едно идва и вашият край народа се събуди ама късно а ти корнелке *** с Бойко да се разберете като мъже извън парламента не в парламента и от ефир

41

Без БСП

преди 2 години

не може, но без теб предателки може. Давай си оставката веднага, и органите ви да изберат млади хора.

40

П.К. инк.

преди 2 години

...Мръсните парцали винаги ги изхвърлят...

39

Сандо

преди 2 години

с или без БСП ти си отиваш Корни - заминавай ....

38

Анонимен

преди 2 години

Пишем си тук и се възмущаваме, но когато трябва да направи нещо се скатаваме. Затова ще ни работят както си знаят! Толкова ли беше трудно да се отиде до секцията и да се гласува? При рекордно ниска актувност да спечели Радев, е наистина сме и...диоти.

37

шопендар

преди 2 години

тази няма умора ,направиха подмяната ,влязоха във властта през задният вход,е народе заслужи си подмяната,дупе да ни е яко тази зима

36

ХОРНИ

преди 2 години

Тая хорни лелка наговори толкова глупости за последните 5-6 години, че изгони всички леви гласове. Явно никой не я бръсне за слива и на тези преговори, за да се излага така. Една партия като не вижда, че лидера й няма грам авторитет значи времето й е изтекло.

35

Анонимен

преди 2 години

Новата партия ще има огромни проблеми с ***-нелия Нинова. БСП е зависимо от Герб. Докато не се изчегъртат старите шефове на комунистите ,които пристанаха на тулупа от Банкя ,нищо няма да стане.

34

Анонимен

преди 2 години

Айдеее почна се, всички искат от тлъстото, басирам се, че правителство няма да има.

33

ПРАВА Е КОРНИ

преди 2 години

БЕЗ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.

32

Коко Горилата

преди 2 години

Ясно е, че иска власт!

31

Анонимен

преди 2 години

Това е истината,без Корнелия ,няма правителство,ще трябва да се молите на Карадъйъ!

30

така е

преди 2 години

До баста Само дето на времето се тикахте да ставате партийни членове!:))

29

майтап!

преди 2 години

Ей, не я поканихте в Плейбой таз Корнелия докато беше ръководителка!Остаря , горката, докато се сетите , че ни харесва!!!