Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Румен Радев, който се бори за втори мандат като президент, съобщи, че ще свика Народното събрание най-скоро.

„Аз вярвам, че този път партиите ще надмогнат своите различия и ще имаме устойчиво мнозинство, което ще излъчи правителство“, заяви той.
Oще по темата


Радев благодари на всички, които вчера всички са отишли да гласуват и призова хората да го направят и на балотажа на президентските избори.

„Партиите на статуквото многократно заявяваха своя стремеж да овладеят и президентската институция, всъщност това е основната им амбиция, те не го крият. И никога не са жалили ресурси, няма да пожалят и тази седмица“, допълни той. 

От изказването му стана ясно, че ще предложи свой проект за Конституция,

Румен Радевприсъства на церемония в Конституционния съд по заклеването на двамата нови конституционни съдии, а след нея се обяви за индивидуалната конституционна жалба, като подчерта, че тя минава през промени в Конституцията и Закона за Конституционния съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

izh

преди 2 години

Чакаме сценаристите да подредят схемата. Дотук реализираха най миризливите избори досега, ама нали след ковида им се загуби обонянието даже и не разбраха, че са за смях, ако не бяха толкова крадливи. Отдавна червения приватизационен бизнес си търси памперс дето да замаже връзката с комунопартията, и сега го отнесе ***. Но, в името на парите трябват ЖЕРТВИ. Е, предполагам не безплатно и пожертваха имиджа и този на дъртаците с петолъчки. Единствен Фуражков остана да тъче на два стана

118

Край

преди 2 години

Тия човек няма главен мозък Това е като да гледам черно и да се надявам да е бяло

117

Анонимен

преди 2 години

Радев е гробокопач на България!!! Той ни върна десетки години назад, но 80% де**ли позволиха да стане това. Някой с гласуване за този слуга на едно посолство, а други, че не отидоха да гласуват, отвратени от полудели за власт като тези от ДБ и ИБГНИ

fallback