119

izh

преди 2 години

Чакаме сценаристите да подредят схемата. Дотук реализираха най миризливите избори досега, ама нали след ковида им се загуби обонянието даже и не разбраха, че са за смях, ако не бяха толкова крадливи. Отдавна червения приватизационен бизнес си търси памперс дето да замаже връзката с комунопартията, и сега го отнесе ***. Но, в името на парите трябват ЖЕРТВИ. Е, предполагам не безплатно и пожертваха имиджа и този на дъртаците с петолъчки. Единствен Фуражков остана да тъче на два стана

118

Край

преди 2 години

Тия човек няма главен мозък Това е като да гледам черно и да се надявам да е бяло

117

Анонимен

преди 2 години

Радев е гробокопач на България!!! Той ни върна десетки години назад, но 80% де**ли позволиха да стане това. Някой с гласуване за този слуга на едно посолство, а други, че не отидоха да гласуват, отвратени от полудели за власт като тези от ДБ и ИБГНИ

116

Анонимен

преди 2 години

Ама как нова конституция, това как съм го пропуснала ... да не стане пак че стара била по-добра от новата. Нова коституция без обществен дебат, без стабилно мнозинство, аре стига вече. Почваме активно да тръсим възможности извън БГ.

115

ъъъ

преди 2 години

Айде първо скокни, пък тогава да викаш: Хоп. Ако не са ти казали фесорчетата от шаба ти, вчерашният резултат е абсолютният ти максимум. Не са сметнали бонусчетата за зелените сертификати, за синергията, тъпотата, гьонсуратлъка, предателството към заблудените и прочее. С интерес ще чакам балотажа, даже ще участвам.

114

анонимен

преди 2 години

Радев има проект за Конституция? А ще я нарушава ли?! Знае ли изобщо какво е конституция, какво е президентска институция? Как не го беше срам да застане до конституционните съдии, които го шамаросаха?! Що за човек е?!

113

Един от митинга

преди 2 години

Национален ПРЕДАТЕЛ! СЪД ЗАТВОР , ЗАЩОТО СИ ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

112

Анонимен

преди 2 години

И СЕГА ЩЕ УВЕЛИЧАВАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДА НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА- НАЛИ ТОВА ОБЕЩАВАХА НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ....

111

Анонимен

преди 2 години

Какво стабилно мнозинство те гони, бе *** с *** ти ?!? С тези плачевни резултати, единственият вариант е рехаво правителство на малцинството. 6 месеца им давам на двете чорапчета. Сега като ги натиснат за Македония от едната страна, и за Зелената сделка от другата, като развържат кесията чрез заем след заем, накрая така ще им се завие свят, че ще почнат да съжаляват че не си останаха в Харвард. А както винаги, накрая избирателят ще плати сметката.

110

Анонимен

преди 2 години

От къде си сигурен че ще спечелиш изборите на21.11.21г.това означава че нещо се подготвя зад гърба ни...

109

ОБИЧАМЕ СИ ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

БГ НАРОД Е МАЗОХИСТ! КАК ДА СИ ОБЯСНИМ ИЗБОРЪТ НА ПОЛИТИЦИ, КОИТО УВЕЛИЧИХА ЦЕНИ И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ...

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Сами си направете изводите колко гласове загуби Румен Радев,заради предателство,тъпотия и екип измамници синергичният със САЩ, зеленосертификатният."//В неделя трябва да загуби още повече и да изхвърчи от Президентството.Не ставал Герджиков,верно е,ама зеления чорап в комбинация със зеления сертификат съвсем ще ни *** мамата на всички и тотално.Затова по-добре от едната страна като са тези двамката Макс и Мориц,от другата страна да е Герджиков, че да се надяваме поне на малко баланс

107

Саксофонов

преди 2 години

Сигурно ще стане, да. Сигурно ще има стабилно мнозинство.

106

МУТРИТЕ УПРАВЛЯВАТ

преди 2 години

Скоро очакваме Черепъ да се върне на бял кон! А милиардите ги спечелил законно, нали?!

105

Козъгъзъ

преди 2 години

Не мозе да бъде.!.

104

Анонимен

преди 2 години

Сами си направете изводите колко гласове загуби Румен Радев, заради предателство, тъпотия и екип измамници синергичният със САЩ, зеленосертификатният.

103

Анонимен

преди 2 години

*** унищо демокрацията. Факт

102

Анонимен

преди 2 години

До Shark Понеже Радев има "собствено мнение". Поне като тролействате гледайте да не е очевидно.

101

Икономист

преди 2 години

Стабилно ще е новото мнозинство. Важното е в него да не са депутатите от Герб, ДПС и Възраждане. С такива политически *** като досегашните, нищо добро не чака България !

100

Тея сега

преди 2 години

в НС пред коя Конституция ще се закълнат? Пред Радевата ли? Щото Кирчо Лъжата вече се кле пред стара, ама тя се оказа не добра.