Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Изборите сред сънародниците ни в Обединеното кралство започват да набират скорост след сравнително мудното начало.

Членове на някои избирателни секции от общо 132 в страната дори твърдят, че активността е по-висока от предишните избори през юли.

От СИК в Стратфорд информираха, че активността е голяма, като смятат, че е по-висока от изборите през юли. Същата е и картината в Уимбълдън, предаде БНР.

На някои други места смятат, че хората са по-пасивни.

Но при така очертаващата се картина досега няма основания да се очаква доста по-ниска активност, както се прогнозираше на базата на подадените заявления.

Секциите ще бъдат затворени в 20 часа по Гринуич, или 22 часа българско време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Гласоподавател

преди 2 години

Всъщност, никой не говори за контролираният вот в чужбина. Тук бат Рашков няма власт и това е в чудовищни размери. Агенции за работа на българи успешно манипулират хора, който са се записали за работа при тях. За по 20-30 паунда русофилски партии събират по някой друг глас. Бат Кирчо, по харвардския спонсорира, чрез "състуденти", за успеха на българите в чужбина.... Та за какво честни избори говорим... Айде стига... Жална майка България...

6

Българин

преди 2 години

Българите в чужбина ще определят фотофиниша!

5

Анонимен

преди 2 години

Да ти кажа правата, българите в чужбина са най-големия инвеститор в последните 20 години и най-малкият ползвател на здравна и социална ситема. Така че грабвай мотиката и смело на село!!!!

fallback