7

Гласоподавател

преди 2 години

Всъщност, никой не говори за контролираният вот в чужбина. Тук бат Рашков няма власт и това е в чудовищни размери. Агенции за работа на българи успешно манипулират хора, който са се записали за работа при тях. За по 20-30 паунда русофилски партии събират по някой друг глас. Бат Кирчо, по харвардския спонсорира, чрез "състуденти", за успеха на българите в чужбина.... Та за какво честни избори говорим... Айде стига... Жална майка България...

6

Българин

преди 2 години

Българите в чужбина ще определят фотофиниша!

5

Анонимен

преди 2 години

Да ти кажа правата, българите в чужбина са най-големия инвеститор в последните 20 години и най-малкият ползвател на здравна и социална ситема. Така че грабвай мотиката и смело на село!!!!

4

Един българин..

преди 2 години

За данъците да,но харчещи парите си в Бг. Ама я моля,когато носим по 4 милиарда на година сме герои,иначе,кучетата ни яли! Я стига политическа демагогия!

3

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се забрани на " българите, живеещи в чужбина", плащащи данъците си в друга държава, да определят живота в България.

2

Анонимен

преди 2 години

Началото на края на ГЕРБ.Тулупа свършва.

1

Аман

преди 2 години

Изтеклите мозъци пак са се наредили след някой купон с песните на куку-бенд да ни нагласят с техните идеи за развитие, докато бутат кофите с гарбидж в Лондон. Трябва да се забрани на хора, които не живеят поне 6 месеца у нас да гласуват. Не може да си идвам лятото за седмица да се отрежа на слънчака, а да съм първи подреден да определям кой да управлява тук!