Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Широкото ляво обединение около БСП се увеличи с нови граждански организации, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Председателят на БСП Корнелия Нинова подписа споразумения с ОКЗНИ, ГД "Народна сила", Федерация на потребителите, КООСО, Съвет на европейската научна и културна общност, НД "За социално и гражданско общество", Демократичен съюз на жените и ГД "Памет и бъдеще".
 
"Радвам се, че сме заедно, особено в тези изпитания и кризи, в които има нужда от обединение на съмишленици около общи идеи. БСП сме стълб на стабилност и предвидимост, около който се събират все повече формации. Бедността и социалните неравенства се увеличават. Трябва  да се погрижим в тези трудни месеци за социално слабите, за възрастните, за младите семейства. Лявото е в  подем в Европа, защото настоящите проблеми и множеството страдащи хора изискват леви решения," заяви Нинова.
 
"Парламентарните избори са много по-важни от президентските. Само редовно правителство ще преведе държавата през кризата. Служебното не може. Без нас в следващия парламент няма да може да се състави правителство. Затова и отговорностите ни са още по-големи," посочи лидерът на БСП.

 

Коментари Напиши коментар

82

до # 81

преди 1 месец

Колега, личи си, че не си учил много: такова чудо отдавна не съм виждал. Та ти си много зле и с българския език, и с граматиката: ДондОков, започваш изречение с малка буква; за теб думичката ли не съществува. А изреченията ти са така накъсани, като че ли плъхове са ги гризали. Ти направо се гавриш с българския език.

81

Анонимeн

преди 1 месец

Хаха, ей сега ще я извикат за справка на Дондоков ! как може да говори такива работи! Ако не беше казал Р.Р., че се чувства комунист, знаеш къде щеше да си на тези избори - на село.

80

свършиха

преди 1 месец

ковид новините, зафащаме с БКП такива, Мая, Нино и други. До обяд -Ковид, След обяд- ком/соц полит бизнесмени , яка да му е душа на тоз народ