73

до # 81

преди 2 години

Колега, личи си, че не си учил много: такова чудо отдавна не съм виждал. Та ти си много зле и с българския език, и с граматиката: ДондОков, започваш изречение с малка буква; за теб думичката ли не съществува. А изреченията ти са така накъсани, като че ли плъхове са ги гризали. Ти направо се гавриш с българския език.

72

Анонимeн

преди 2 години

Хаха, ей сега ще я извикат за справка на Дондоков ! как може да говори такива работи! Ако не беше казал Р.Р., че се чувства комунист, знаеш къде щеше да си на тези избори - на село.

71

бкп

преди 2 години

Не предавайте Хвърчилков

70

old stupid retard

преди 2 години

До БСП крадев ще спечели с над 50 %.....е аз като по стар помня избори спечелвани с 99%, зависи как ще настроят машините...

69

Случаен минувач

преди 2 години

До 72 Нинова може да е уволнена от Станишев за корупция, но добре е захлебила! Нагушила се е! И ако съдебната власт я подгони, ще избяга в Ню Йорк при сина си. Той там си работи. Въобще не й пука нито за България, нито за БСП!

68

Анонимен

преди 2 години

Вие от ръководството на БСП няма ли да неутрализирате най-после тая пишман председателка, която си е поставила за цел да сведе броя на членовете на вашата партия на min? В най-отговорното за партията време тя реши да си изкаже мнението, че най-важни били парламентарните избори! Трети път ще гласуваме заради вашето безотговорно поведение, че не можете да се търпите едни други! Като сте такива ръбести камъни отстъпете назад и други, по-сговорчиви, да идват на ваше място.Боце си чака реда.

67

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

66

Анонимен

преди 2 години

До помнещ Водката беше само метафора. Айкюто ти е под морското равнище.

65

помнещ

преди 2 години

до 69 Ще те разочаровам,но най омразното питие за мен е "водката"-:)) Сори пак!

64

Анонимен

преди 2 години

До помнещ "Какъвто и да ме опредляш,си е твое "лично мнение"! Регистрирането на факти не са "лично мнение". Бягай жулни малко "елитна" водка Пять озер и се завивай презглава.

63

помнещ

преди 2 години

до 67 Какъвто и да ме опредляш,си е твое "лично мнение"! -:) Не "грамотен" казваш съм ПЕДАНТЕ? Но си ме разбрал нали? Та чак ми опонираш? -:))) Ясно!

62

Анонимен

преди 2 години

До помнещ Неграмотен си, а ако си и на годините, на които твърдиш че си, си и инфантилен.

61

Анонимен

преди 2 години

Тая пък какви ги говори след като пък именно тя съсипа БСП Нинова, няма да бъдете на 2-о място, четвъртото място ви зове. Досега нямаше председател на БСП, който да разцепи и разедини така успешно партията като теб, така че не очаквай успех на изборите. PS Не очаквах, че *** ще бъде такъв голям фен на Й.Цонев. Вашият колега цензор на коментарите под публикацията за Й.Цонев го доказа

60

помнещ

преди 2 години

до 64 Разбирам те! Нищо не помниш от тогава дечо! Та как да "коментираш" я?-:) Хайде влез в нета и изиграй една "игричка".По ти се отдава,но да ми говориш за времето преди 1989 г.което лично съм видял и ПОМНЯ е несериозно от твоя страна!-:) Нищо лично,просто констатация! Жив и здрав и да стигнеш моите години! -:))

59

Анонимен

преди 2 години

До помнещ Вече те освободих. Не са интересни неадекватните ти коментари.

58

помнещ

преди 2 години

до 57 ! Истинските комунисти 1989 г бяха на по 60 г брееее човек! Днес 32 г след 1989 г,трябва да са на 92 г! Каква "шпионажна дейност" очакваш от старци? Айде по сериозно моля!!

57

Анонимен

преди 2 години

До Помнещ "да не говорим за ДС" Свободен си. С неграмотници/лъжци няма смисъл да се разговаря.

56

Помнещ

преди 2 години

Та 32 г почти след 1989 г,дали е останал поне един дърт и истински комунист освен др Борисов момче?-:( Да не говорим изобщо пък за бивши комунисти от " ДС'!

55

Помнещ

преди 2 години

До 57 Ти у ред ли си бре?-:) ДС " създала Радев"?!-:)) Май че НЕ си много "голям" на години а? Виждал ли си комунисти,всеки божи ден,всяка сутрин,да се здрависват,сякаш за 1 път се виждат,и никога повече сякаш няма да се видят?-:( Ами аз ги виждах всяка сутрин отивайки на работа момче! Спираше черната Волга и Митьо Петров и Николай Бинев,се " здрависваха": всяка сутрин бре момче! Едва ли знаеш в кое АПК се е случвало всичко това всяка сутрин през социализма!!-:( ДС бяха на по 60 годишно 1989

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Че Нинова е една голяма ЛЪЖА ДА! Но защо намесваш Президента бре" Защото Госпожа Лъжа има за задачата да отклонява вниманието от ролята на родоостъпника и превратаджия Радев, затова. Те работят в екип.