Снимка: Кадър bTV
fallback

Скандал в студиото на bTV тази неделя.

В първи предизборен дебат за „Дондуков“ 2 позиции за бъдещето на България трябваше да сблъскат кандидат-президентите Волен Сидеров, Александър Томов, Николай Малинов и Луна Йорданова.

Oще по темата

Волен Сидеров обаче отказа да се включи в дебата, защото според него се правела пиар кампания на Луна и преди да влязат в студиото е бил заснет клип с нея, който ѝ дава нечестна преднина и я представя като "доминиращ кандидат".

Водещата Мария Цънцарова обясни, че е било заснето видео с Луна и останалите кандидат-президенти във връзка с тегленето на жребия за реда, по който да се задават въпроси в дебата, но то не е било излъчено и нищо не е показано по телевизията преди дебата.

Лидерът на „Атака“ обаче демонстративно напусна студиото.

След това пък самата Луна заяви, че се чуди как в дебата участват хора, „които са довели държавата дотук“ и „трябва да са в затвора“. След това тя влезе в остър сблъсък с Александър Томов и Николай Малинов.
 
След като не успя да успокои обстановката, водещата я помоли да напусне студиото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

243

Диана

преди 2 години

Само така Луна! Ако е шоу да е шоу! Но не казват тук за какво са били споровете, просто обстановката, виждате ли, станала много неспокойна...Типично БСПарска история - за тях винаги формата е по-важна от съдържанието...По принцип, колко по-малко се нервира човек на чуждите простотии, толкова по-добре...Трябва да се опита поне да гледа по-философски на нещата, нищо че някои га.ди.ни наистина смъ.рдят непростимо...Трябва да се бориш заистината, но мръс.ни.ците действат мръснишки с изгонване, напр

242

Анонимен

преди 2 години

Всички са на едно ниво - Цънцарова! Браво, великолепнА е когато се прави на умна!

241

Реалист

преди 2 години

Не бих гласувал за чалга певица, но кое отказаното от Луна, не е вярно?!Тече ли дело за шпионаж в полза на Русия срещу Николай Малинов? Кой избяга в Москва и беше награден от путин, когато Данс беше попетите му?!

fallback