243

Диана

преди 2 години

Само така Луна! Ако е шоу да е шоу! Но не казват тук за какво са били споровете, просто обстановката, виждате ли, станала много неспокойна...Типично БСПарска история - за тях винаги формата е по-важна от съдържанието...По принцип, колко по-малко се нервира човек на чуждите простотии, толкова по-добре...Трябва да се опита поне да гледа по-философски на нещата, нищо че някои га.ди.ни наистина смъ.рдят непростимо...Трябва да се бориш заистината, но мръс.ни.ците действат мръснишки с изгонване, напр

242

Анонимен

преди 2 години

Всички са на едно ниво - Цънцарова! Браво, великолепнА е когато се прави на умна!

241

Реалист

преди 2 години

Не бих гласувал за чалга певица, но кое отказаното от Луна, не е вярно?!Тече ли дело за шпионаж в полза на Русия срещу Николай Малинов? Кой избяга в Москва и беше награден от путин, когато Данс беше попетите му?!

240

Мажоритарен избор?

преди 2 години

Да оставим шоуто на Луна. Днес от интервюто с Тошко се разбра нещо, за което дори и не подозирахме. Оказа се, че всеки кандидат за депутат от ИТН подписва декларация за отказ от депутатското си място още преди изборите. Така се оказва абсолютно безмислено да се гласува с преференция за ИТН. Слави и Тошко ще подадат декларацията за отказ на избрания с преференция, и на първо място ще се окаже този, когото те сами за си си избрали за първи. Те това е парламентаризъм според Слави и сценаристите му.

239

Анонимен

преди 2 години

Гледах предаването. И сидеров и луна се държаха като психично болни. Не може да очакваш от хорта да ти вярват и в същото време да се държиш като шизофреник.

238

Анонимен

преди 2 години

ЕЕеее сега няма начин да не гласувам за Луна. Определено е най-добре от всички кандидати.

237

Анонимен

преди 2 години

Другия път да поканят Луна-тичката и Джамбазки та да гледаме малко юмручен дебат.

236

Анархия

преди 2 години

Защо ни занимават с глупости. Какво ни интересуват Луна и Лупи, а в същото време нито една национална медия не отрази много хилядните протести срещу противоконституционните зелени сертификати

235

Гост

преди 2 години

Докато се допускат доказани *** /това не е демокрация/ никога няма да имат тежест изборите в България

234

Анонимен

преди 2 години

Добре е че им ги каза в очите тези неща но пак не става за президент :)

233

Луноход

преди 2 години

Щом и до Луна-та я докарахме, значи работата е от ясно по-ясна. С други думи България ще се сроди с Луната и ще заприлича на Нея. Всичко върви в "правилната посока".

232

До 261

преди 2 години

Волен е избягал от въпросите на Луна"Естествено-ще бяга.Щеше да го пита дали е гей или кцорав,та не е хофил войник.Бяга плъхът.

231

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за тутурутката Луна, тя щи на опрай

230

Анонимен

преди 2 години

Да изселим сидеров от България.И Малинов.Българофоби като тези меккерета нямат място да петнят земята на Майка България.

229

Анонимен

преди 2 години

Волен е нарочно избягал да не отговаря на въпроси от Луна.

228

Анонимен

преди 2 години

Лупи е по известен от феновете на ЦСКА като Сашо апаши. Къде отиде финансово рухва след него.

227

Анонимен

преди 2 години

То излиза , че тия с големите висше все крадоха и са на свобода. А Луна без висше си говори истината

226

Анонимен

преди 2 години

Браво на Луна!

225

Анонимен

преди 2 години

И ЗАЩО ЛУНА, АМИ ТЯ Е ПРАВА- ТОМОВ Е СЪДЕН ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА МИЛИОНИ ОТ КРЕМИКОВЦИ И ЦСКА, А МАЛИНОВ ГО СЪДЯТ КАТО РУСКИ ШПИОНИН?!

224

Край

преди 2 години

Луна е простоватичка, глуповатичка и невинна - идеалния президент . Само как приземи надутите тарикати с вратовръзките. Искам я на дебат с Радев и Герджиков и Панов.С Лунка най-накрая ще ударим дъното и после само напред и нагоре.