Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе откриха кампанията си пред недостроената Детска болница в София. Според Панов, бетоновата соцсграда е символ на недоимъка и разделението, в което живеем.

"България не е бедна страна. В България безобразно се краде и това обрича малки, големи и още по-големи деца на недоимък", заяви кандидат-президентът

Действащият държавен глава Румен Радев направи 50 лицеви опори за една минута. Предизвикателството се случи по време на турнир по карате, а импровизираното състезание е част от инициативата "Спортувай с президента", която цели да насърчи физическата активност сред младежите.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

500

Случаен минувач

преди 2 години

Теорема: Всички военни са ***. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че сред военните има умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от *** елементи. Теоремата е доказана.

499

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв смешшник.

498

абе

преди 2 години

ЛОЙКО, дали може да направи 3 бр?

fallback