Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе откриха кампанията си пред недостроената Детска болница в София. Според Панов, бетоновата соцсграда е символ на недоимъка и разделението, в което живеем.

"България не е бедна страна. В България безобразно се краде и това обрича малки, големи и още по-големи деца на недоимък", заяви кандидат-президентът

Действащият държавен глава Румен Радев направи 50 лицеви опори за една минута. Предизвикателството се случи по време на турнир по карате, а импровизираното състезание е част от инициативата "Спортувай с президента", която цели да насърчи физическата активност сред младежите.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR 

Коментари Напиши коментар

556

Случаен минувач

преди 1 месец

Теорема: Всички военни са пpocти. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че сред военните има умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от пpocти елементи. Теоремата е доказана.

555

Р. Решетников Крадев

преди 1 месец

Я русский фигуранть, этого не скрываю. Обанкрочу Болгарию, вернусь на свою историческую родину в Великую Россию!!

554

Анонимен

преди 1 месец

Няма такъв смешшник.