Снимка: БГНЕС
fallback

ГЕРБ се опитват да пробият изолацията – това е тяхно право, но няма да успеят, коментира в ефира на Нова телевизия съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.

По думите му формацията няма да води разговори с партията на Борисов.

Атанасов е на мнение, че Лозан Панов има качества да бъде президент и „Демократична България ще работи за това хората да го разберат.

Oще по темата
„Той е издигнат от „Правосъдие за всеки”, с които имаме много близки точки и сме си взаимодействали. Той е високообразован, самостоятелен човек, с особен и твърд характер. Много харесвам такива хора и ги подкрепям, но не бива да очаквате, че ще бъдем единодушни с него по всички теми. Подкрепихме го, защото той показа, че е абсолютно независим при взимане на решения. Държавният глава трябва да е човек, който да се опитва да работи с всички, но да взима сам решенията си, а не да бъде подвластен на една или друга среда”, коментира съпредседателят на ДБ.

По думите му в момента държавата действително е в тежка политическа криза.

„Това се отразява както на социалния живот, така и на икономиката. Трябва да работим за това да измъкнем страната от тази криза”, коментира още съпредседателят на „Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Справедливост

преди 2 години

ДБ са отрепките на СДС, които го затриха като демократично движение. Гласуваш за ДБ, връщаш костовисти на власт.

99

Анонимен

преди 2 години

Тоя демон на ГЕРБ бееееее. Все в сънищата му влиза

98

Диана

преди 2 години

Значи, трябвало да се работи за да се изведе страната от кризата, но това не означава, че не трябва да се изолират най-добрите в политиката у нас за сега - ГЕРБ...Или може би този Атанасов си представя работата в политиката като копане?! Сядаш и копаеш значи, може да окопаеш и изолирания и неговия електорат...с.меш.ки!..Поне да имаше защо да ги изолират, а то от някакви никакви завист и злоба..Срам!...Това не са политици, а интриганти! И те много "велики", значи...

fallback